keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Tuomiosta sanoin

Lehtikuvaaja muuten oli Pentikäisen ammatti…onko lääkäri aivokirurgin haluama ammattinimike?
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin näytti kaapin paikan lehtikuvaukselle. Ei tässä ole kyse kollega Pentikäisen kohtelusta, vaan Suomen oikeuslaitos ja EIT lähettävät seuraavan viestin: "Toimittajista viis, ei niiden juttuja uskota. Mutta lehtikuvaaja on todellinen vihollinen. Hänen kuvansa saattavat näyttää vallanpitäjien suhteen jotain todellista." Siksi poliisi yleensä poistaa kuvaajat ennenkuin alkaa todenteolla hakata mielenosoittajia. 
-
Senverran olen 40 vuoden aikana kuvannut mielensoituksia Suomessa ja muualla että väitän osan poliiseista nauttivan hakkaamisesta ja toisinajattelevien murjomisesta. Sopivasti olen saanut itsekin pampusta ja kuullut hakkaamiseni suhteen nopeat perustelut poliisin suusta.
Poliisi on aina sen vallanpitäjän puolella, joka maksaa hänen palkkansa. Poliisi suojelee eliittiä ja tekee sen tarpeentullen väkivalloin ja  sellaisesta väkivallasta nauttien, joka kohdistuu heikompiin "hippeihin ja muihin homovihertäviin sossuihin", kuten eräs alan ammattilainen univormussaan kerran tokaisi minulle..
-
EIT:n viesti Suomen poliisille oli siis: "Hyvää työtä, hakatkaa kovempaa, eikä niin väliä ketä. Kyllä me Suomen oikeuslaitoksen kanssa pidetään huoli, ettei ne miekkareiden paska-aivot saa teitä nalkkiin. Pamput soimaan pojat"
-
PS:
Poliisiorganisaatio pitää olla, yhteiskunta ei ilman laillisesti hyväksyttyä väkivaltakoneistoa pysy pystyssä…mutta poliisi voisi sillointällöin miettiä ketä edustaa ja miten. Meistä he ovat kuitenkin lähtöisin ja perimmältään me ne palkat maksamme, eikö?Ei kommentteja: