maanantai 24. maaliskuuta 2014

Tulossa ja kuvissa

Tulossa  skaba MTV:n ja NOKIA:n kanssa heidän uudelleenlämmitetystä ilmaiskuvakeruustaan nimeltä Social News.
Kuvissa…hmm aina sillointällöin minulle kirjoittaa joku, joka pyytää näyttämään valokuviani puheitteni sijaan. Mutta ei Hesarin musiikkiarvostelijankaan tarvitse osata itse tanssia balettia voidakseen kirjoittaa siitä. Vai pitääkö?Voi rva puoluesihtaaja, olisinpa tiennyt minkä sotkun käynnistät dokkarinkieltoprojektillasi niin olisin kuvannut sinua enemmän ja räyhäkkäämpänä. Nyt kuvasin sinut H Moilasena, kun pidin juttujasi niin höpöinä. Kiva suu, justiinsa oikean kokoinen ympyrä. 
25 kiloo veks niin mahtuu ministerin kuteisiin ens hallituksessa persujen kaa. Hyi Jore!


Hupsis -tää hieno ei ollutkaan mun vaan Iltasanomien kuvatoimituksen vankkaa ammattilaatua.  Emmä tuohon pystyisikään. Upea kuva, hieno kuva!

1 kommentti:

Jari Kähkönen kirjoitti...

Väärä tai valheellinen henkilökohtaisuus/-taistaminen on niin lyhyen matkan päässä tekijänsä vihanpurkauksesta, että ei sitä oikeastaan saata vakavissaan ottaa. Näin on, vaikka toisaalta vastaanottavassa päässä on paikoin hyvinkin vaikea asettua yläpuolelle, mutta näin on vain toimittava, jotta käsillä oleva tehtävä tulisi hoidetuksi. Ja toisen samanmielisen tai edes ihmisen sanoma ilmeinen totuus tai tavanmukainen kohteliaisuus ja kannustuskaan ei silloin tunnu juuri miltään.

En oikein osaa neuvoa. Olen jo aikaa sitten lakannut pohtimasta, että mikä näitä keskellämme kulkevia "mikä luulet olevasi" -henkilöitä moottoroi. Vaikka sitten niinkin, että ei olisi edes henkilökohtaisesti voitettavaa tai hävittävää siinä kysymyksessä, jossa pyrkii jyräämään hiljaiseksi.

Ei vain auta antautua, vaikka toisinaan tuntuisikin siltä, että maamme on sellaisen pyöreäkielisen keskivertoruodun hallitsema. Heidätkin heitetään ajallaan syrjään, sillä tulee osoittautumaan että se jolla valta oikeasti oli piti vain heitä juoksupoikinaan/likaisen työn tekijöinään. Hieman tosin huvittaa, että silti näiksi hyväuskoisiksi hölmöiksi on paikoin suorastaan tunkua.

Jari Kähkönen