keskiviikko 20. elokuuta 2014

Ebola iskee Suomeen ja tuhoaa kaiken elollisen.


ILTALEHTI epäilee kysymysmerkkiotsikollaan Ebolan mahdollisuuksia iskeä Suomeen.
Ikäänkuin Ebola olisi jokin pahantahtoinen ja kokonaisvaltainen organismi, joka vain odottelee lähtökuopissa rajamme takana iskukäskyä Jumalalta tai -- muulta kosmiselta entiteetiltä. ( kiitos Risto Pa. tuosta mainiosta termistä)
-
Minä pidän tällaista vastuuttomana. Me kohtuullisen? tervejärkiset nauramme IL:n epätoivoiselle ostajankalastelulle, mutta 5,5 miljoonamme joukossa on satoja tuhansia joiden todellisuudentaju on enemmän tai vähemmän häiriintynyt ja jotka voivat ahdistua pahoin lehden lööpistä. Itse lehdessähän ei "iskusta"ole juuri mitään, jonkun hoitsun haastis ym. Normaalitapa myydä iltaroskaa, lööppi lupaa maat ja taivaat, mutta substanssi supistuu pariin paisuteltuun riviin lehdessä.
-
Hävettää journalistina tämäPitikin tehdä oma susikauhuveto, jolla varmaan saisi pari ostajaa lisää. Kun aktiivikeikkailin IS:lle --- näin tilastoja, joiden mukaan lehti myi huimasti enemmän, kun kannessa oli tissit. Ostajina juuri silloin naisia. Ymmärrä tästä sitten mitään! Ostaisinko minä IS:n, jos kannessa olisi tanassa oleva Peenis rising. ( vrt rva C. Würstin Feeniks rising ;-) 
Ehkä en.

1 kommentti:

Jari Niiniö kirjoitti...

Pääsääntöisesti se on kyllä kansakunnan suru jos ebola iskee Suomeen.
Ei sillä niin väliä, jos iskee vaikka Ruotsiin.
Mutta hitto jos se iskee Suomeen, Korsosta puhumattakaan :-)

Sillä Korso se vasta maailman napa onkin.