tiistai 28. lokakuuta 2014

Saatanan rikkurit!

Fokus Media - on ostanut neljä aikakausilehteä Sanomilta. Kuten kuvio nykyisin menee, ao kustantaja ottaa freelanceilta heti luulot pois. Alla enemmän tietoa kuvakaappauksissa aiheesta.
-
OLEELLISTA on että jotkut saatanan rikkurit ovat jo menneet allekirjoittamaan ao sopimuksen ja heikentäneet liiton mahdollisuutta neuvotella sopimuksen inhimillistämisestä.
-
Näettekö nyt millaisia surkimuksia me lehtikuvaajat olemme. Odotan innolla rikkureiden nimiä.  Nyt on ihan oikea syy potkia nämä Fokus Median rikkurit ulos Journalistiliitosta. Ja samantien Lehtikuvaajat ry:stä. Tämän maailman Fokusmedioiden ahneudelle ei mitään voi, vaikka karmaisevaa on, että he ovat joskus olleet kollegoitamme. Koska kustantajan loputtomalle ahneudelle ei mitään voi, on meidän alan ammattilaisten noustava yhdessä riistoa vastaan. Yksittäisinä ulisijoina, kuten minä -- sorrumme.
-
Nyt alan lopullisesti varmistua siitä, että lehtikuvauksen pariin hakeutuu tavallista pöljempiä ihmisiä. Toivonkin, että viralliset tahot julistavat Fokus Media "persona non grataksi" alallamme, samoin ne, jotka sinne töitä tekevät.

 --------------------------------------------

Palaute FB seinälleni.