torstai 20. elokuuta 2015

Facebook tukee rasistista uhkailua.---------------------------------------------------

Ja niin edelleen ja niin edelleen, loppumatonta vihaa ja väkivallalla uhkaamista.Mitä tähän sanoo Facebookin ylläpito? No se sanoo kuten alla... ja rasistit voittavat. Paha voittaa aina.

--------------------------------------------------


Elämme maassa, jossa yhteiskuntasopimuksen onnistuminen, eli tulonsiirto rikkaille on kynnyskysymys. Mutta kynnys on aivan muualla. Tämä kansa ja ihmiset ovat pilalla, rikki peruuttamattomasti. Mitään ei ole enää tehtävissä.

4 kommenttia:

Tom Pesch kirjoitti...

Tarvitsemme julkisista varoista kustannettavan sosiaalisen median alustan, jossa puututaan laittomuuksiin heti. Sosiaalinen media on jo perustarve, jota ei pitäisi jättää kaupallisten toimijoiden käsiin.

Anonyymi kirjoitti...

Aikuiset ovat tienneet vuosia FB:n täydellisen moraalittomuuden.
Miksi ihmeessä sinne pitää mennä??????????????????

Jore Puusa kirjoitti...

Olin Facebookissa välittääkseni siellä oleville kollegoilleni linkin kuvajournalismiblogini päivityksiin ja ottaakseni yhteyden lapsiini....no nyt wassup..
Huonolla menestyksellä tosin sain lehtikuvaajat lukemaan kuvajournalismiblogiani. Ketään ei enää kiinnosta aihe, kollegat vain koettavat pysyä hengissä..
-
Sitten oli puuveneryhmä. Paljon uutta tietoa ja mahdollisuus jakaa omaansa. Toivon löytäväni vastaavan muualta?
Facebookkiin en mene enää koskaan.

Tatu kirjoitti...

Nykyään kaikki saavat kuraa niskaansa, riippumatta asemasta tai asiasta.
http://www.hs.fi/ura/a1440125545046

Kannattaa muistaa, että ääntä pitää vain prosentuaalisesti pieni vähemmistö, jolle on väliaikaisesti myönnetty ansaitsemaansa suurempi vaikutusvalta. He ovat nykymaailman häviäjiä. Heillä ei ole henkistä kapasiteettiä, jota muuttuva yhteiskunta edellyttää. Tulevaisuus ei heitä kaipaa. Eivätkä he kykene kehitystä peruuttamaan.

Ymmärtääkseni keskustelu heidän kanssaan pahentaa tilannetta ja keskustelu muiden kanssa on tarpeetonta.

Lienee mahdollista järjestää viestintänsä niin, että satunnaiset nimettömät viestit eivät tule perille, vakituiset nimimerkkiä käyttävät saavat tarvittaessa porttikiellon ja nimelliset voi tarpeen vaatiessa ilmoittaa suoraan poliisille.