perjantai 4. huhtikuuta 2014

Onpa jylhää!

Niiranen on lehtikuvaaja, joka tässä TiinaJylhä  kuvassa on 
1. onnistunut täysin tai 
2. sai tappotuomion Viron mafialta.

Mene tiedä. Mutta HS.stä löytyy nyt tämä mielenkiintoinen veto josta enemmän viikonlopun aikana. Alan lähentyä Taskisen hassuja autokuvia, copyrightsotaa välttääkseni kuvaan niitänäitä HS:n ja kaikkien lehtien sivujen viereen. Ainiin, maanantaina tai tiistaina Aamulehden uusi tabloidikritiikki ja videolla. Puhuva Puusa tulossa honeyt, attention!

PÄIVITYS TÄSSÄ.
Jylhä on kuvassa ns. haasteellisen näköinen. En viitsi sanoa enempää, ettei 2/3 mustaa nahkatakkia käyttävien Sergein  ja Ivanin partio kolkuta ovelle :-)
Niiranen kertoo kuvallaan jotain.
Ja casen clou tai main point on…kertooko Niiranen tahallaan vai vahingossa?
-
Toisinsanoen kenen etu on, että Jylhä esitetään kuvassa ns haasteellisen näköisenä.
Onko ao kuva kuvaajan voitto, lehden voitto vai Jylhän voitto vai nollasummapeli?
-
Katso käsiä, vaikka kasvojen ihoa kiristettäisin miten niin naisen iän näkee aina käsistä.
No…Niiranen käyttää viistoa kovahkoa valoa oikealta alle 45 asteen, jota ei koskaan --lue EI KOSKAAN pidä käyttää yli 40v naisille jos aikoo pitää heidät tyyyväisinä. Mutta lehtikuvan tarkoitus ei olekaan pitää haastateltavaa tyytyväisenä, vaan kertoa jutun sisin olemus auki. Tässä Niiranen onnistuu ja esittää katsojille oman indoktrinaatiopohjaisen oletuksensa..lähtisitkö tämän rouvan kanssa autiolle saarelle. Kuvassa Jylhä poseeraa ns appoavoimena majavana ja Niiranen kuvaa silmäntasolta senverran laajalla että rouva on niinsanottu jäätelötötteröilmestys. Iso piä/pienet sklabbit.
-
Botox ja silikoninaru huulissa ovat hauskoja temppujanyt. Silloin joskus olen saanut katsoa  Playboymallin kuvaamista Nykissä. Tädillä oli melkoinen määrä jesaria ja kiristimiä selkäpuolella aikana ennen PS.ä. Ei nyt ihan akkukenkiä kuitenkaan.
-

Että joo, uskallatko kertoa HS lehtikuvaaja Niiranen, että mitä ajattelit. Uskon, että sinua kutkutti kertoa totuus, mutta olenko oikeassa?
No tämä oli utopiaa, en minä unissakaan ajattele -että kukaan entinen tai nykyinen kollega reagoisi tällaisiin. Olen alalla hylkiö ja ns. outcast, koska uskallan ajatella itse, eikä sitä näissä kuvioissa hyväksytä.
Ei kommentteja: