maanantai 7. huhtikuuta 2014

YLE paljastaa

Lähde: Yle uutiset 6.4.2014
Ei mitään järisyttävää uutista, vaan kauan odotetun, --- Kataisen paon duunista, joka meni päin anusta. Kumma, ettei media viitsi kaivaa syvemmältä, mun oma syväkurkku eduskunnassa kertoi ajat sitten, että hallitus on viisivailla hajota ja jotka eivät halua badwilliä mokistaan, lähtevät kuin rotat uppoavasta laivasta. Näin tekee nyt  "lame duck" Katainen ja kohtapuoliin vihreät de gröna.

Mutta jutun clou on valokuvaajasetä vasemmassa laidassa, kuvaten tiukasti seisten Kataisesta pönötyskuvaa vaikka ei pitäisi kun uutisen äärellä ollaan. Hesari ratkaisi asian Rio Gandaran reprolla Kataisen niskatukasta ilman mitään viitekehystä, jonka kuva olisi tarvinnut ehdottomasti, tuo kuva herättää niin karmean myötähäpeän, etten siitä kirjoita mitään. Sisäsivulla toimittaja Jokela ottaa verhonpuolikkaan edessä Kataisesta peruspönötyksen, mutta kukaan ei lähde tuon obligatorisen kahden minuutin kuvauslupa-aikana tekemään Lehtikuvaa ( oikein...iso L) niistä elementeistä, joita edessä on. 
Veivaan hiukan Poserissa tätä kuviota illemmalla ja mietin, mikä viittaisi Kataisen lähtöön, niskako??? voi valokuvauksen jumala Filmix, ei todellakaan. Päivitys siis tulossa
--
Metaa....
- KJ:n historia hakee lisätietoa maailman ensimmäisestä kuvajournalistista 1500 luvun lopulta--- hra Caravaggiosta, tein kyselyn Italiaan eräälle sedälle ja sitten julkaistaan kun tulee lisää tietoa.
-Muista seuraava: Teen lehtikuvauksen donateware oppaan palasina ja jokainen palanen syntyy tässä bloginpidon seassa ja vajaana...lopulliset tekstit sitten aikanaan.
1 kommentti:

Haapavaara kirjoitti...

Kirsi Piha, tiesi että Katainen eroaa jo hyvissä ajoin. Tuskin olisi muuten kirjoittanut kolumnia luovuttamisen tärkeydestä. Luulin eka, että hän oli siirtynyt vasemmistolaiseksi, kun Arhimäki ja Kyllönen oli juuri eronnut. Mutta kyllä se tarkoittikin tätä Suurta PMn Pakoa:

http://www.hs.fi/terveys/Luovuttaminen+on+nyt+t%C3%A4rke%C3%A4mp%C3%A4%C3%A4+kuin+koskaan/a1395803035242