perjantai 9. toukokuuta 2014

Jeesus ja Makkara / Päivitys

Conchita voitti, onneksi olkoon.
Toinen asia on mikä on aitoa ja mikä ei. Olen kuvannut satoja väkisin puristettuja kyyneleitä urani aikana, enkä usko - että kukaan näistä esiintyjistä tuntee mitään tosissaan, heidän ammattitaitoonsa kuuluu pelata sirkuksessaan uskottavan näköisesti. Mene tiedä, mutta hyvin Conchita näytteli liikuttunutta. Biisi oli aikamoista ulinaa, mutta enhän mä musiikista mitään ymmärräkään.
Olisin laittanut voittajaksi Unkarin insestinvastaisen biisin, kakkoseksi musikaalisista syistä Hollannin komean kantripastissin ja kolmanneksi Conchitan, hänet puhtaasti poliittisista syistä, koska on hyvä, että kaikki vähemmistöt saavat rauhassa olla mitä haluavat. Tai eivät kaikki, napsaistaan tuosta pois sentään natsit sun muut putinilaiset fasistit, jehovat, pedofiililessut ja muut uskonnolliset järjestöt - joiden päätehtävä on kerätä rahaa liikkeen johdolle, joka sitten tekee silppua alamaisistaan.

-------------------------------------------------------------
Jeesus näyttää tässä vanhassa passikuvassaan justiinsa mun kaverilta Lahden Taideoppilaitoksessa. J. sai aina kaikki naiset ja mulle jäi ne, jotka ei saaneet Jaskalta. Silloin jo tajusin, että naiset menee helpommin halpaan jumalallisen ilmestyksen edessä. Kombossa Jessellä (vas) on suuret pitkäripsiset öögat. Hyvin feminiinit. Los Angelesin homobaareissa Jessestä tulisi heti kaikkien kaveri. Kerrassaan ylikaunis nuori hemmo, jolla helposti korviin heitettävä kaapu ja jännät lävärit käsissä ja kyljessä.
-
Kuvassa Jesse katsoo alta kulmien, arvoituksellisesti. Samalla torjuen, samalla kutsuen. Jesse on erittäin kaukaasialaisen näköinen, valkoisen miehen perusikoni. Ainoa asia, joka minua arveluttaa on parran jakautuminen pukinsorkaksi. Onko saatana saanut sittenkin otteen Jessestä? Hipiksi Jessen tekee laamapaita, joita mekin aikanaan värjäiltiin solmubatiikilla. Haloilmiön selitys löytynee strobistisivuilta. Jonkinlainen spottyyppinen valo se on. Ehkä linssissä on ollut hiukan rasvaa, Tummelia tms, jolla valo on saatu hajoamaan taivaallisen näköiseksi. Eiköhän tuo menisi läpi Suomen poliisilta?
-
Mutta parasta kaikessa on yhdennäköisyys, Makkara ja Jesse ovat ihan samannäköisiä, melkein kuin kaksi harjaa eikun marjaa. Jos Jessellä olisi ollut mascaraa, olisi ripset yhtä upeet kuin Makkaralla  (Wurst). 
Makkaran nenän keskiorren nipukka tulee alas ja kohti ylähuulta, aikalailla geneettinen tärppi seemiläisyyden suuntaan. Siis samaa sukua Jullen pojan kanssa. Makkaran parta ei ole vielä päässyt pitkäksi, mutta ihailtava kasvu on pojalla ( tytöllä?). Ittelle parta ei enää kasva entisten aikojen malliin, josta lienen tyytyväinen. Ette naisparat tajuu, mikä homma on ollut hinkata leukaa päivittäin 50 vuotta. Makkaran kulmakarvat hakkaa Jessen hiukan tai no ei yhtään, tosi tuuheat. Kun Jessen ylähuuli on isompi kuin ala ja on mutrussa, on Makkaran alahuuli samanlainen kuin Arafatilla. Itseasiassa koko M:n suu muistuttaa Jasserin omaa. Lisää todisteita seemiläisyydestä. Siis Jessen serkku.
-
Toivotaan että Makkara pärjää euroviisuissa, aika kovaa se huutaakin. Jessellä menee taas aina vaan huonommin Suomessa, jossa Rva Räsänen saa ulostuloillaan kirkkokansan vähenemään dramaatisesti eron kautta. Päivi onkin ymmärtämättään saatanan käsikassara änkyrävedoillaan abortista ja tasa-arvosta jne. Hyvä Päivi. Meidän tyttöjä ;-)
-
Olis komee kuva ministeristä näiden kahden ihanan välissä, aatelkaa nyt--Jessen kieli Päivin korvassa ja Makkara puristaisi hiukan Päkän pepusta.
Ja nyt pihalle odottamaan, että kuuma kivi putoaa päähän.

Eri lähteitä: Kombo on sitaatti sarkastista kuvakritiikkiä varten

1 kommentti:

ir kirjoitti...

Korkealta kovaa ja kuumana tulevaa voit odottaa sisälläkin, kohta päreet lentelee.