lauantai 23. elokuuta 2014

On vaikeaa, vaikeaa on.

Erehdyin sallimaan yhdessä postauksessani nimettömät kommentit. Se ei toistu enää.
Allekirjoita KOKO nimelläsi.
Silloin luen ja julkaisen, muuten en.
Parhaat kommentit ovat aina omalla nimellään esiintyvien rohkeiden ihmisten kirjoittamia. Nimettömillä teksteillä ei minun silmissäni ole mitään arvoa. Niitä kyllä riittäisi julkaistavaksi pari-kolmekymmentä per postaus. Toinen toistaan ilkeämpiä.

10 kommenttia:

Haapavaara kirjoitti...

Olit varmaan kännissä, kun sallit nimettömät kommentit trollaukseesi? Eihän sitä mikään muu selitä?

Jari Kähkönen kirjoitti...

Toveri Puusa, älä suo nimettömille edes sitä huomiota, että aika ajoin nimettömän kommentoinnin ei-hyväksyttävyydestä huomautetaan. Joka ei jo nykyisistä reunaehdoista älyä, hän tuskin älyää sitä mistään muustakaan. Olisiko pidemminkin niin, että ensisijassa puheeksiotto ruokkii sanottujen anoyymien mahdollisia sosiopaattis-sadistis-psykopaattisia piirteitä? Sellaiselle ei näet sopisi antaa narsistisen (itse)tyydytyksen palkintoa, vaan tulee pikemminkin vaieta heidät olemattomiin, sillä onhan paha tahto sekä tahallinen välinpitämättömyys inhimilisen kanssakäymisen pelisäännöistä kohtalaisen ilmeistä. Auttaisiko, että anonyymien kommenttien lähettäminen tykkänään asetuksenmuutoksella estettäisiin? Ajattele myös, että vaikka kukaan meistä ei ole korvaamaton, niin ei pidä polttaa itseään loppuun, sillä hyvää on maailmassa vähän ja keskinkertaista matalamieltä jokapaikka täysi.

Jari Kähkönen

Jore Puusa kirjoitti...

Mä alan pehmetä kyynisyyden saavutettua lakipisteen. Samalla erakoidun kovaa vauhtia, kuten niin monet kollegani jotka arjenfinaaleissa kestivät vain jotkut omaisensa jos heitäkään. Ainoa mikä vielä vituttaa on ihmisten loppumattoman syvä typeryys.

Haapavaara kirjoitti...

Jaa, että syrjäytynyt ja erakoitunut kuvajournalisti.

Tällä päästään jo tositeeveeseen.

Radiossa oli tänään Pena KOO. Tsekkaa areenasta. Lauantaivieras.Ei syrjäytynyt, mutta kuvaa vain vaimoaan lomalla. Jäin käsitykseen, että silloinkaan ei kovin montaa kuvaa.

Jari Niiniö kirjoitti...

Pakko heittää sivuhuutelu:


"Toveri Puusa, älä suo nimettömille edes sitä huomiota, että aika ajoin nimettömän kommentoinnin ei-hyväksyttävyydestä huomautetaan."

Olen sossun täti.

Kaikki huomio pitää kiinnittää kuolaavaan paskakoneeseen jo 3kk iästä alkaen.
Se joka tämän huomion paskakoneelta vie, olkoon tuomittu kauheuteen.


" Joka ei jo nykyisistä reunaehdoista älyä, hän tuskin älyää sitä mistään muustakaan. "

Olen jo jonkin aikaa.
Ollut sitä mieltä, että äly, on turhuutta.(sic)


Sillä kun ei tee mitään.

Siinä kohdin kun eräs upea henkilö pukeutuu verkkosukkiksiin ollessaan älykäs henkilö, koska muutenhan ei voisi olla poliitikko.

Mutta pukeutuu kuitenkin.
Ja on fyfaanfiitun fiksu ku on kerran huippupoliitikko.

Tai kun toinen HUIPUISTA huipuin, ees-taas-paapottu pikku Krista sanoo, että kuka nyt muka oikeesti kehtaa väittää, et tienaa alle 3k kuussa, niin täytyyhän poliitikolla olla aivot.

Ei kukaan tässä maassa tienaa alle 3k€.

Ei tietenkään.

Eihän vaan?


Ja koska näiden juttujen jutat ovat kaikki samaa umpitolloa idioottijengiä, vailla vähäisintäkään kosketuspintaa realismiin, on turhaa puhua älykkyydestä.

Se ei auta ketään mitenkään.
Eikä siihen kannata(älyllisesti siis) vedota.

Ehkä tiedemaailmassa(ei aallossa) se saatta auttaakin.

Mutta poliittisessa maailmassa se ei auta ketään.

Tarttee olla nukkavieru ees-taas-sahaaja jolla ei ole mitään annettavaa kellkkään.

Mutta darvinistinen tuloshyötysuhde ajaa jopa femakon ulos ja kovaa.
Hankeen.

Kun täytyy päästä järsimään leipää joka ei itselle kuulu.


Ainakaan älyllisesti ajateltuna."Olisiko pidemminkin niin, että ensisijassa puheeksiotto ruokkii sanottujen anoyymien mahdollisia sosiopaattis-sadistis-psykopaattisia piirteitä?"


Ei.

Kyseessä on sama asia kun edellä kirjoitettuna.

Kun itsekritiikki loppuu.
Alkaa kaikkivoipaisuus.

Alkaa tulla esim sen kaltaisia perusteluja, tyyliin:
"eiks muka nuoret voi ikänsä takia olla niin hyviä ku vanhat?" -kysymyksen asetteluja.

Hei vittu jojo-joo.
ei voi.


"Sellaiselle ei näet sopisi antaa narsistisen (itse)tyydytyksen palkintoa, vaan tulee pikemminkin vaieta heidät olemattomiin, sillä onhan paha tahto sekä tahallinen välinpitämättömyys inhimilisen kanssakäymisen pelisäännöistä kohtalaisen ilmeistä. "


Kyllä idiootille kuuluu antaa sanan vapaus.
Sanan vapaus, erikseen kirjoitettuna.

Idässä, erityisesti uskonnolisessa idässä, on hyviä esimerkkejä siitä, kun sananavapautta ei ole.


"Auttaisiko, että anonyymien kommenttien lähettäminen tykkänään asetuksenmuutoksella estettäisiin?"


Miten se pitäisi tietää, tai arvioida, auttoiko vai ei?

Pahoinvointiahan noissa puretaan.

Puusa ei ole ainoa henkilö maailmassa joka voi pahoin.
(en tiedä, mutta oletan)

Hän on vain syntipukki.

Koska se vanha sananlasku, älä ammu sanansaattajaa, on unohtunut.

Miksi sanansaattaja, vaikka hän on samis, saa aina turpaansa?


(samis: samalla linjalla, samoissa olosuhteissa)

" Ajattele myös, että vaikka kukaan meistä ei ole korvaamaton, niin ei pidä polttaa itseään loppuun, sillä hyvää on maailmassa vähän ja keskinkertaista matalamieltä jokapaikka täysi."

Tämä on totta.
Joka sana.

Jore Puusa kirjoitti...

Ei kukaan tässä maassa tienaa alle 3k€
---------------
Jari kirjoittaa tunteella, joka on hieno asia, parempi kuin moni muu kirjoittamisen funktio. Siitä jengi hermostuu, koska ei itse tunne tai uskalla tuntea. Kateutta joka ei näy kadehtijalle. Mainitsit 3K euroa..sekin on kova liksa sellaiselle joka on koko elämänsä saanut noin 1300 miinus verot. Kuten useimmat lehtikuva-alan freet nykysin. taitaa suurin osa olla köyhyysrajalla.
Ja kokoomus. Pöljät nuoret katsovat miten stubb ajaa fillarilla ja pitää makeita kledjuja. idioottilauma ei politiikasta tajua mitään, ei sen sumuverhosta ja siitä että kokoomuksen agenda on kurjistaa köyhät hitaasti jotta rikkaitten elämä helpottuisi lisää. Ja…jotta valtion verorahat suuntautuisvat kaverin siltahankkeeseen eikä tyhmien köyhien hammashoitoon. Mitäs syntyivät itähelsinkiin työttömän sekatyömiehen juoppoon 6 lapsiseen perheeseen.

Jore Puusa kirjoitti...

Haapavaaralle. Pena Koo ei kuulu kyyniseen kuvaajapolveen, mutta elämä on hakannut häntä kunnolla alkaen helikoperilentäpojan kuolemasta jne. En aio tsekata juttua, koska olin Penan kanssa hyvin erimieltä monesta ettiisestä ongelmasta. ja sain sen seuraukset niellä moneen kertaan.
On syytä huomata että minä en ole enää kuvajournalisti oikeasti. olen eläkeputkessa ja teen keikan silloin tällöin , etten tule hulluksi. onneksi saan tehdä satunnaisia keikkoja muutaman kerran vuodessa fiksun jengin kanssa joka arvostaa valokuvia. Jonkun IL:n kanssa en tekisi mitään vaan tyytyisin kohtalooni eläkevaarina.
Olen 62 ja aion jatkaa näin 65 saakka, jolloin eläke iskee päälle. Osa jenkkikollegoistani on 70 ja painaa täydenpäivän duunia. On täysin mahdollista että 65 vuotiaana perustan toiminimen ( jos satun olemaan hengissä) ja alan taas tosissani tehdä keikkaa kun se on helpompaa. Nyt paperityö verottajan, lehden ja TE keskuksen kanssa on yhdenkin keikan suhteen sellaista että ei meinaa jaksaa. Suomessa on monet asiat tehty lähes mahdottoman vaikeiksi. Syytä vielä huomata että jokainen kolmesta tahosta sanoo asiat eritavalla, joten uhka esim karenssista on koko ajan kuin viikate pään päällä. Jos olisi selvät säännöt joko 300 euron tai 600 €:n luvasta hankkia kuussa ilman poikkeuksia niin hyvä. nyt kaikki roikkuu eri viranomaisten ratkaisuista. Jos viranomaisella on huono päivä niin kansalaisen käy huonosti. Tästä syystä laskutan kerran vuodessa ja en käytä penniäkään rahasta ennenkuin selviää otetaanko se heti pois minulta korkojen kera. Ja sitten ihmetellään mikis suomi makaa rähmällään.

Jari Kähkönen kirjoitti...

Jari Niiniön nimellä tällä alustalla esiintyvä saa puolestani pitää kaikki väärinkäsityksensä itsellään ilman palkkiovaatimusta tai esittämisrajoitusta. Minua ei silti pidä erehtyä luulemaan tämän taiteilijaryhmän jäseneksi, sillä en todellakaan sitä ole. En liioin tiedä, että mistä tässä koko performanssissa oli oikeasti kyse. Keskustelu siivottomia netissä kommentoivien mahdollisesta avuntarpeesta, ihmisarvosta ja perusoikeuksista kaatuu omaan naurettavuuteensa, sillä niin harva pyytää tai tarvitsee ensinmainittua ja kaksi muuta taas eivät ole koskaan olleet missään vaarassa.

Jari Kähkönen

Anonyymi kirjoitti...

Tjaa. Ei nimettömille kannata antaa mitään huomiota.

Jukka-Kalevi Kietiläinen

Jari Niiniö kirjoitti...

"Ei kukaan tässä maassa tienaa alle 3k€
---------------
Jari kirjoittaa tunteella, joka on hieno asia, parempi kuin moni muu kirjoittamisen funktio. Siitä jengi hermostuu, koska ei itse tunne tai uskalla tuntea."


Tunnen.
Minä tunnen.
Se on kaikki mitä minulla on.

Tunnen luultavasti aivan liikaa.
Tunteet eivät oman kokemukseni mukaan auta ketään mitenkään.

Siinä kohtaa olen kade(tunne:-) psykopaateille.

Mieleentuleva ihmetys, kun tässä toisinaan on tullut mollattua ns. älykkäämpää ja verbaalisempaa sukupuolta, myöskin liiallisesta tunteilusta :-)


" Kateutta joka ei näy kadehtijalle."

Tunnustan auliisti, olen kade.

Olen myös pettynyt.


" Mainitsit 3K euroa..sekin on kova liksa sellaiselle joka on koko elämänsä saanut noin 1300 miinus verot."

Se oli toki läppää.

Itse en tiedä mitä 3k€ kuukausituloilla tekisin.

Muistaakseni "tienasin" viime vuona 13k€.
Siitä tulee vissii yli tonni kuussa :-)

"Kuten useimmat lehtikuva-alan freet nykysin. taitaa suurin osa olla köyhyysrajalla."

En ole lehtikuvan free, mutta kyllä tuo ns. kansalaispalkkaraja on tuntunut hyvin kansalaisaatetta kohottavalta, ns nationalismia, kohottavalta upealta lottovoittajan onnelta.


"Ja kokoomus."

Valitettavasti tunnen erään pyrkyrin joka kaikkinaisessa lahjattomuudessaan on astunut tuohon sädekehän polulle.
Hän on katainen-stubb-nextgen -laajakaistan seuraava askel.
Jos ei nyt, niin 10v kuluessa.

Tämä manttelin perintä on vaan niin sairasta, että en tajua miksi se on niin suuri salaisuus.

Olemme taasen kekkos-landiassa.

Kekkonen on kuollut, mutta hänen imageaan huoltaa kokoomus.


" Pöljät nuoret katsovat miten stubb ajaa fillarilla ja pitää makeita kledjuja. idioottilauma ei politiikasta tajua mitään, ei sen sumuverhosta ja siitä että kokoomuksen agenda on kurjistaa köyhät hitaasti jotta rikkaitten elämä helpottuisi lisää."


Siksi koska meillä on henkilökohtainen hyöty, ajaa lopulta aina edelle, kenen tahansa kohdalla.

Valitettavasti porukalta puuttuu soli ja vas.
Ei tajuta kokonaisuutta.

Esimerkki:

Ennen vanhaan ylityö oli *itun siistii.
Sillä tienasi hyvin.
Pari lisäkerrosta makkaraa leivän päälle.

Nyt kun ihmiskunta on vapautettu työpaikan sijaintiorjuudesta, töitä voi tehdä kotonakin.
Niitä voi tehdä myös työmatkalla.
Niitä voi tehdä lomalla.
Ja niitä voi tehdä paskalla istuenkin.

Sama asia kuin rikkuruudessa yleensäkkin(esim sanoma sop) yksilökuvittelee tekevänsä hyvää tehdessään hyvää.
Lopputulos on kuitenkin huono.

Lopulta kilpailun ie, pakottaa keskinkertaisuuden tekemään töitä himassa. Lomalla.... etc...

jotta pärjäisi.
Koska on olemassa henkilökohtaisen onnen kulissi.

Mitäå tästä seuraa??????????

No se, että kukaan ns suorittavan portaan henkilö EI voi jättää sähköpostejaan lukematta yli 10 tunniksi.
Kosak joku sen aina lukee.
Joku sen aina tilaa.
Joku sen aina tuottaa nopeammin.Ketterämmin ja hienommin.

KUN on valmis joustamaan omasta työ/vapaa-ajastaan.

Hekklöstö ajaa itsensä Vapaaehtoiseen orjuuteen.


------> kaikki kärsivät.


paitsi kokoomuslainen yrittäjähymy.


" Ja…jotta valtion verorahat suuntautuisvat kaverin siltahankkeeseen eikä tyhmien köyhien hammashoitoon. Mitäs syntyivät itähelsinkiin työttömän sekatyömiehen juoppoon 6 lapsiseen perheeseen."

Oma moka.
Oma moka.

Mitäs läksit tollo.