lauantai 18. lokakuuta 2014

Muutoksia

Tämä on vain testiSeuraavat muutokset seuraavan viikon aikana.
Käytyäni läpi Lapinmatkani jäljelle jääneet aiheet tässä, jaan blogin kahtia. Synnytän spin-off blogin - JOREPUUSA-  siinä käsittelen tilaa, jossa elämme visuaalisuuden ja yhteiskuntamoraalin kannalta. Kuvajournalismiblogi jää nykyiseen osoitteeseen ja jatkossa käsittelee vain kuvajournalismia.
-
Kuukauden sisällä olen yrittänyt saada mukaan neljää erinomaista - mutta lehtien sopimuspolitiikan syrjäyttämää ammattitoveriani kanssakirjoittajiksi, jotta blogini uskottavuus lisääntyisi.Pelko on kuitenkin liian suurta, kukaan heistä ei pitkään pohdittuaan uskaltanut mukaan. Niinpä jatkan matkaa yksin ja jos mahdollista rajummin ja paljastavammin.
-
Tämän kuvajournalismiblogin kommentit otan vastaan mailina, joissa pitää olla henkilöllisyys löydettävissä journalismin sääntöjen mukaan. - JOREPUUSA - blogiin voivat nimettömät pelkuritkin jättää kommentteja. Poistan vain laittomat.
-
Tietäessäsi alaltamme sellaista, jota et uskalla itse kertoa julki, välitä tieto siitä minulle. Tarkistan tiedon journalistin ohjeiden mukaan ja julkaisen siten, että lähdesuoja toteutuu täysin. Taistellaan kaikesta huolimatta, ettei kuvajournalismi tuhoutuisi nuorten alalle tulleiden -kollegoista piittaamattomuuden ja hypehakuisuuden mukana- tai lehtitalojen harvestingoperaatioiden myötä.
-
Muista. Ilman toimivaa kriittistä lehdistöä tulee fasismi, se on jo Perussuomalaisten ja muiden äärioikeistoliikkeiden mukana nurkan takana. Rohkeutta, saat siitä voimaa kasvaa.Lähetä mielipiteesi julkaisua varten suoraan minulle jore.puusa (ät) kolumbus.fi  Julkaisen vain kommenttisi, en email osoitettasi. Kun mailaat, kerro, jos haluat, että julkaisen.  Arkaluontoiset viestit julkaisen nimettöminä ja journalistiliiton jäsenenä suojelen aina lähteeni. Kuvien ym. lainaus blogiini perustuu sitaattioikeuteen, jolloin kuvia käsitellään kriittisesti.  Seuraa linkkiä -vanhemmat tekstit- lukiessasi edellisiä bloggauksia.


Vain testi vain testiEka on 1280-800 ja 450 kt  maksimi jpg laatu ja toinen on 8 jpg ja 250 kt.