maanantai 13. huhtikuuta 2015

Vaalimainokset - maalivainokset!

Tässä on video, jossa puhun kumoon demokratiaa. Hyhyi.  Kovin ikävästi tehty. Tosiasiassa tämä video on aivan paska. Puhun kuin kameli ja ajattelen tahmeasti kuin kansanedustaja. Alkaa paukut loppua ja maaliviiva häämöttää. Liekö helvetinkään järkeä kaiken tämän keskellä koettaa ajatella?4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun tämän videon katsoo niin sanattomaksi vetää.Eduskuntavaalit.Valtava spektaakkeli jossa rahaa ei säästellä ja taso on tämä.Taidamme elää visuaalisen kulttuurin kehitysmaassa.Huh huh.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiinnostavaa tietää ketkä näitä vaalimainoksia ovat tehneet.Jos asialla ovat olleet mainostoimistot niin en yhtään ihmettele että sekin ala on alamaessa kun nämä näyttää hmm siis sanokaa miltä.

Jari Niiniö kirjoitti...

Kyllä työtä on jo tehty.
Ainakin jos uskomme Helsingin sanomia, jossa listattiin yli 50 000€ vaalimainontaan laittaneet.

Minua hymyilytti kovin, kun totesin listan koostuvan 15 kok + kesk osiosta, sekä tokikin pakollisesta kiintiöruotsalaisesta, joka ei ole armeijaa käynyt.

Kaikki siis juuri niin kuin sen pitääkin olla tilanteessa jossa poliitikkoja kovasti lobataan keventämään työntekijöiden irtissuojaa.

(tämä on kuulemma myös työntekijän etu että vuokratyövoimaa saa käyttää, irtisanomisaikaa ei ole ja lomat voi pitää 3 päivän pätkissä pitkin vuotta)


Rikkaat ne vaan rikastuvat ja köyhät ne vaan saavat tehdä työtä ja puolustaa maata otsat limassa myös seuraavat 4 vuoden aikana.

Ainoa muutos vanhaan on se, että Puolustusvoimat lähettänevät minullekin kirjeen minun sodan ajan sijoituksestani, jotta voin hekumoida ajatuksella, että saan puolustaa tätä upeaa kansakuntaa vaikka suolet sylissäni.


Tämä on upeaa.

Tom Pesch kirjoitti...

Unohdit raadella Vihreiden vaalimainokset. Samaa amatöörisontaa tosin sieltäkin suunnasta tulee. https://www.facebook.com/vihreat/photos/a.357864760600.352936.33722070600/10155514606525601/?type=1&fref=nf