torstai 7. toukokuuta 2015

Kirotaan loisteputkia yhdessä, me prot....

Kuten tiedät, kuvatessasi varastossa - on katossa loisteputkia.
-
Kun siivotaksesi taustaa ja nostaaksesi ihmisen luonnollisiin mittasuhteisiin kumarrut ja painat optisen akselin 35 cm alas, on jokaisen humanoidin päässä loisteputki.
Sitä et saa ottaa pois asiakkaan kuvasta tietenkään, mutta voit leikkiä -kuten tässä alla- mitä tapahtuu, kun taustaa siivotaan tummalla olevista vaaleista läiskistä.
-
Ollapa oma assistentti, joka juoksisi apinana A-tikkaiden kanssa ja sammuttelisi putkia, siivoaisi lattiaa jne. Saispa oleskella Annie Leibowitzina yhden päivän. Mummolla on oma focuspuller, vaikka on stillmummo. Kuvat ovat sitäsamaa kuin viimeiset 20 vuotta ja joku pyyhkii hältä otsaa harsotupolla kesken kiivaan miettimisen. Miten siihen päästään koutalandiassa?Post Scriptum...musta tuli sitten NPPA:n kautta kutsuttu Blinkin jäsen. Kuten tiesit, Blinkin sedät kutsuvat geimeihin, sinne ei kävellä sissään. Mutta eihän se tässä maassa mitään meinaa. Pitäis olla tissit ja lipevä mieli ja siskoenergiaa..... niih prkle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Annie L.Tylsistä tylsimmin valaistuja kuvia jostain tähdistä.Valon kuvauksen kanssa niillä ei ole mitään tekemistä.Reprokamaa, mutta kai se hienoa on kun saa Stallonen lihaksiaan pullisteleen ja sitten painaa nappia kun assistentti on tekniikaan duunannu kuntoon.