sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Suomi jaetaan kahtia 2017 ( dystopia)

Vuonna 2017 päädytään ratkaisemattomien ristiriitojen jäljeen jakamaan Suomi kahteen maakuntaan. Syntyy Finland ja PerusSuomi.
-
Finland vetää heti puoleensa entisen tasavallan älyköt, suvaitsevaiset ja vihervasemmistolaiset. Älymystö ei enää ole eliitti, vaan arkea. Kulttuuri kukoistaa.
Perussuomeen lähtevät uskonnolliset konservatiivit ja kaikki erillaisuutta pelkäävät ja pakkovaltaa järjestyksineen halajavat. PerusSuomessa on vallassa KEPUN ja Lestadiolaisten yhteenliittymä. KEPULE, jolla on soinilaisten kanssa alaryhmiä nimeltä KELESOI:t
-
Lisäksi toimii pienehkö katolinen voimaryhmä, jota johtaa käännynnäinen Hra Putkonen ja hänen klooninsa. Pohjoinen myy puuta ja sellua ja tuottaa lihaa sekä viljaa. Etelä ostaa pohjoisesta säälistä tuotteita, vaikka pystyy itse hankkimaan ruoan korkeatasoisen viljelyn johdosta.

-
Finland vuokraa Venäjältä (joka 2020 muuttaa nimensa Putinistaniksi) Viipurin ja käytävän sinne. Viipurista tulee upean monikulttuurinen älyteknologista infraa tuottava kaupunki.
PerusSuomesta paetaan kiihtyen länteen ja etelään. Soinilaiset koettavat tukkia rajaa, sattuu useita ampumistapauksia ja lopulta pystytetään muuri maakuntien välille.
-
PerusSuomessa kerrotaan leikkisää tarinanpoikasta: Vapaus saapui mukanaan 200 kamelikuormaa kahleita. "Miksi kahleet" kysyi kansa? "Jotta vapaus ei pääsisi karkuun" vastasi SSS hallinnon edustaja mustassa univormussaan ja koppalakissaan jonka SSS tunnuksen alla kiilteli soma pääkallo..Ei kommentteja: