perjantai 8. toukokuuta 2015

Tulkaa hakemaan tuhkatkin.....

...joku jatkoaika.com jonka joku "kuvaaja" voitti juuri jotain - on luonut loistavan mallin pahentamaan journalismin murrosta.
Kenellekään ei makseta
työstä yhtään mitään. 

Tuleva porvarihallitus tulee hyödyntämään tätä esimerkillistä asennetta ja tulee esittämään, ettei kenellekään työtä tekevälle maksettaisi enää koskaan muuta kuin hautauskulut nälkäkuoleman jälkeen. 

ihanaa suomi ihanaa..........

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älkää nyt tuhkia pesistä viekö.Tuhkahan on erinomainen lannoite kasveille.Ellet ole polttanut myrkkyjä sisältäviä sanomalehtiä.

samppa kirjoitti...

"joku jatkoaika.com" särähti Jore korvaan aika pahasti. Kyseessä on kuitenkin Suomen suurin jääkiekkoon keskittyvä media.

Itsekin kuvailen kyseiseen verkkolehteen ja ko. aviisi tekee kattavemmin juttuja lätkästä kuin mikään muu media Suomessa. Tutkipa vain huviksesi missä vaiheessa ns. isot mediat kiinnostuivat tämän kevään alle 18-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoista taihi mitä tapahtuu muissa medioissa kun Suomi putoaa kisoista ennen finaaleja, esim. vuoden vaihteen alle 20-vuotiaiden MM-kisat. Tai kuinka paljon Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Mestistä käsitellään valtakunnallisessa mediassa. Nih. Ilman tätä kansalaisjournalismia mentäisiin pitkälti rahan sanelemana mistä kerrotaan ja mistä ei ainakin jääkiekon osalta.

Moni Jatkoajan toimittajista ja valokuvaajista on siirtynyt ansiotyöhön alalle kun on näytöt annettu. Usein kuultu lause 'jatkoaika.com on Suomen paras urheilutoimittaja-koulu' ei ole tuulesta temmattu ja uskallan väittää Jatkoajalla olevan Suomen kovatasoisimmat jääkiekkovalokuvaajat. Lisäksi Jatkoajan taitto näyttää tietä suomalaisessa verkkojournalisimissa, esim. YLE on referoinut taittoa työpaikkailmoituksissaan. Ja jos dumaat koko homman noiden lauseiden perusteella mitä olet postauksen kuvaan lainannut, niin kannattaisi tutkia vähän enemmän ennen kuin alkaa huutelemaan.

Kesän jatkoja,
Samppa

Jore Puusa kirjoitti...

Minua ei jääkiekko kiinnosta, kulttuuri kyllä. Jääkiekkoa typerämpää "urheilua" saa hakea.
Miksi jotakuta pitäisi kiinnostaa, miten käy nuorten mm kisoissa kun maailma ja suomi on hajoamassa käsiin.
Ilmainen työ on törkeä teko media-alalla toimivia kohtaan.
Tuomitsen sen totaalisti. Sen seurauksena kaikki mediat odottavat ilmaista suoritetta.
Ei ole röyhkeämpää tekoa kollegoitaan kohtaan kuin tehdä ilmaistyötä.
Kuvaajat tekevät itsemurhia tämän takia.
Minä reagoin siihen mitä media ilmoittaa, jos he eivät mielestäsi ole oikeassa sivuillaan, valita heille älä minulle.
Goethe sanoi: "Urheilu on kansakunnan syöpä"... ja olen vahvasti samaa mieltä varsinkin kuvattuani satoja lätkämatseja aina MM tasolle saakka. Idioottimaista touhua joka perustuu vain rahaan ja toisaalta katsomon väkivallanhaluun.