sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Lappeenranta ja Evald Puusa

Olen kaulaa myöten siinä limaisessa visvassa, jota vihasivustot syytävät kaikkialle yhteiskuntaamme. Siitä on päästävä eroon. On muutettava suuntaa ja suljettava hetkeksi silmät. Piti kirjoittaa auki viimeisen neljän viikon tapahtumat, mutta en halua liata mieltäni lisää. Olkoon.
-
Jatkan taas kuvajournalismilla, joka on hetkeksi painunut syrjään. Kokoan kuitenkin päivittäin "MitäVittua" sivulta kuvia koskevat tekijänoikeusrikkomukset ruutukaappauksin ja lähettelen niitä eteenpäin. Arkistokuvan hinta kerrotaan Suomessa kolmella, jos kuva on varastettu. Copyrightia rikkova maksaa keskimäärin 300 euroa. Ulkomaisten kuvatoimistojen hinnat ovat kymmenkertaisia. En hyväksy kollegojeni työn ottamista käyttöön ilman lupaa, lain mukaan on elettävä, ettemme luiskahda anarkiaan.
-
Tässä vihainen video, kuultuani miten erään Janitskinin teilaaman virkamiehen syytöntä lasta on alettu kiusata koulussa käyttäen hänen isäänsä kohdistettuja solvauksia. Tuon lapsen tuska ja moni muu suuri ahdistus on omatunnollasi Ilja Janitskin. Säästä edes lapset saastaltasi, olethan jo ansainnut tarpeeksi rahaa pakolaisten kurjuuden vääristelyllä.


Ei kommentteja: