maanantai 28. syyskuuta 2015

tulossa: " Matkaraportti 09/2015" / PÄIVITYS

Päivitys 29.9 klo 11.41...juttelin moderaattorini kanssa ja hän ehdotti, että antaisin tulla jonkun aikaa kaikki nimettömät kommentit sisään. Syitä en avaa. Tehdään niin, tästä eteenpäin voitte kirjoittaa kommentteja rajoituksitta (rajatun ajan). Katsotaan miten se sujuu.

-------------------

Tulin viime yönä kotiin
kiertomatkalta Kerava-vastaanottokeskukset -Tornio - Pello - Kuhmo - Lieksa - Lappeenranta - Kerava. 2200 km zigzagin takia. Köyhänmiehen lompsa tyhjeni naftamittareihin. Kun seurasin vihasivustojen rähjäämistä, katsoin ja kuvasin näkemääni omalla tavallani. Koska minulla ei ollut minkään lehden statusta, en päässyt sisään kriisiin kunnolla, joten tein tripin 
ulkopuolisena, mikä olikin vaihteeksi hauskaa.
-

Reissun aikana Iltalehti ilmoitti ostaneensa toimittajilleen digijärkkärit ja Aamulehti ilmoitti irtisanovansa 85 ihmistä. Vihasivustot painoivat kaasua ja oksensivat valheita niitä uskomaan haluaville. Elämme todellista säpinän aikaa hallituksen rimpuillessa omassa ansassaan ja Perussuomalaisten loppulaskennan alkaessa.
-
Haluaisitko sinä heittää tätä lasta kivellä tai polttopullolla?
Haluaisitko repiä hänen äidiltään chadahin ja sylkeä kasvoilleen.
Haluaisitko pilkata hänen isäänsä aasinussijaksi?
Hän maksaa aikanaan vierellään seisovan poliisin eläkettä.

Koko matkaraportti parin-kolmen päivän sisällä, kun rauhoitun roskajoukon paskanheittelystä puskista-HUOM! Kuvan copyright Jore Puusa. 

Kaikki lainaaminen, lataaminen itselle, manipulointi ym kielletty Suomen lain perusteella.
7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Testaan uudet kommenttiasetukset

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs jos yrittäisit olla hetken aikaa myös filtteröimättä kuviasi? Pahaa tekee, kun vanha osaaja pilaa kuvansa tökeröillä photaroinneilla. Tuo vinjetoinnin yritys ja kuvan yläosaan lasautettu harmaa kalvo riipii silmiä. Oikealla asialla kyllä olet, ei siinä mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kuva. Otetaan tuollaisia lapsia enemmänkin turvapaikkaan. Jostain syystä vaan sieltä tulee partalapsia.

Onko sinulla Jore mitään sanottavaa oikeasti ilman vihaasi väärinajattelijoita kohtaan?

Onko sinulla ratkaisuja? Miten Suomen pitäisi toimia?

Sen sijaan että kirjoittelet tuskaasi ja vihaasi - anna yleisölle ne oikeat teot ja toimintatavat joilla maailma paremmin makaisi. Ja mielellään älä tarjoa muinaisia "sankaritekojasi" kun kävit muitten rahoilla kuvailemassa sotatantereilla. Tiesitkö, että niillä tantereilla oli muitakin suomalaisia?

Väärintekijät olet jo kertonut - ja olet vapaa kertomaan lisää - kerro oikeintekijät ja anna ratkaisuja.

Sinähän kuulemma olet toimittelija?

Jore Puusa kirjoitti...

Vastataan.
Toimittelija sana on Mitävittua sivun jargonia. Amen, sen nimettömille kirjoittajille en vastaa. Senverran mitävittulaiselle, etten ole toimittaja, enkä toimittelija, olen lehti - kuvailija :-) helpottiko
Ja.
Harmaa kalvo ja vinjetointi miehelle, jos siis JOS käyttäisit nimeäsi vastasin sinullekin jotain. Mutta olen niin kyllästynyt puskista huuteluun etten viitsi.
Minä teen usein kuvia räjähtäneistä PS.ssä, joista pidän itse. Niille voi sitten antaa nimeksi vinjetoinnin yritys. Mutta mitä merkitystä sillä on, jos ei voi keskustella aiheesta sellaisen kanssa, jonka rohkeus riittää oman nimensä käyttöön??? Vitut, en viitsi. Olen kokopäivän vääntänyt ja kaivanut varastettuja kuvia mitävitusta. Muut kollegani on niin peloiteltuja että ovat hiljaa ja masentuneina.
Mikä tekee suomalaisesta niin onnettoman paskaläjän ettei se uskalla itsenään sanoa mitä mieltä on...

Anonyymi kirjoitti...

Kollegani ovat peloteltuja ja hiljaa.Ei ne ihan hiljaa ole.Ainakaan työelämässä vielä olevat.Nehän huutaa ja raivoo ja oirelee kuin pahimmat hourulan psykopaatit.Siis keskenään.No ei ole sulla eikä mulla kohta enää ole kollegoja.Ja siihen ei voida millään tavalla ENÄÄ vaikuttaa.

Pekka Vaittinen kirjoitti...

Mainitset kuvan lapsen maksavan aikanaan vierellään olevan poliisin eläkettä. Se on mahdollista kun on kyseessä noin nuori lapsi, joka pääsee etuoikeutettuna suomalaiseen koulutukseen. Kuitenkin tilastojen valossa on todennäköistä, että hänen vanhempansa eivät työllisty ja näin ollen me maksamme heidän ja hyvin monen muun tänne tulevan irakilaisen miehen elämää hyvin pitkään ellei koko loppuelämää.

Kun tänne tulisikin nuoria lapsia, mutta suurin osa tulijoista on aikuisia miehiä joiden edellytykset sulautua tähän heidän omasta täysin poikkeavaan kulttuuriin ja yhteiskuntaan on todella pienet.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.