sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Perussuomalaisten onnenpäivät / päivitys

Päivitys 9.9: Aika pitkälle on Mitävittua sivun ja muiden rasististen koneistojen uhkailumekanismi mennyt, koska kukaan ei uskalla kirjoittaa kommenttia, kannattaa muista 30 luvun Saksa ja mitä vaikeneminen ja muualle katsominen sai aikaan. Tai sitten kuvaajat ovat hänen ym kanssa samaa mieltä?

-------
Jatkossa tämä blogi ilmestyy Vlogina eli videoina. Kirjoittaminen turhauttaa, koska yhä harvempi jaksaa lukea tekstiä paria kolmea riviä enempää. Puhetta luultavasti vielä jaksetaan kuunnella, jos puhuja ei käytä pitkiä ja vaikeita sanoja.
-
Jatkossa käsittelen myös kuvajournalismiin liittyvää rasismia ja fasismia. Siitä aiheesta myös tämä toistaiseksi viimeisin näppäimmistöllä kirjoitettu kirjoitus.
-
Tämänkertainen suomalaisten sielunelämää kuvaava aihe käsittelee Suomeen maahanmuuttajana tulleen ja Barcelonaan Suomen poliisia karanneen Ilja Janitskinin "Mitä Vittua" sivustoa. Siellä perussuomalaisten radikaalisiipi möykkää vihaansa kaikkea olevaista kohtaan. Janitskin itse päivittää sivujaan jutuilla, joiden luvattomasta käyttöönotosta on nousemassa useita copyrightrikkomus syytteitä -
Minä taas kirjoitan kuvista. Ne Janitskin -vastauksensa minulle mukaan- "löytää netistä". Löytäminen tarkoittaa, että minkään maan copyrightsäännöksistä piittaamatta hän varastaa aina "juttuihinsa" sopivat kuvat. Aivan kuten tässäkin alla "Rojovan pakolaisia" jutussa.
-
Janitskin tai hänen kannattajansa saivat kaadettua kaksi kertaa Facebooktilini ilmiantamalla minut kirjoitamisesta ns "feikkitililtä" ja hän kirjoitti lisäksi minusta kaksi solvaavaa juttua "lehteensä". Näin hän tekee jokaiselle, joka esittää eriävän mielipiteen. Samalla Janitski huutaa sananvapauden perään kannattajineen.
FB tilini kaataminen tuhosi 12 pitkää kritiikkiä lupaavasti alkaneesta "
kuvista sanoin" ryhmästä.
Tästä kaikesta johtuen meistä tuli
"ikuiset hyvä ystävät" ;-) Илья "вечный друг" мой, я увижу вас в тюрьме.
-
Roska, jota Janitskin tekee hajottaakseen kansakuntaamme on ymmärrettävä ansaintakeinona. Suomalaisethan ovat helposti höynäytettävää lapsenuskoista kansaa.
Se, mitä hänen sivujensa kommenttiosuudessa lukee, kuvaa taas tarkkaan niitä 700 000 suomalaista, jotka riemuitsevat rasistipuolueen noususta valtaan.
Perussuomalaisten jalanjäljissä ja osana heidän kannatustaan on loukoistaan hiipinyt esiin fasisteja ja rasisteja - jotka kutsuvat itseään realisteiksi.
-
Tällaista on realistien ilo tämän varastetun kuvan äärellä.

"Kuvasitaatti Mitä Vittua sivulta kuvajournalismin käytäntöjen kritiikkiä varten."
Seuraavaksi Janitskin hyökkää Suomen pääministerin kimppuun "tappavan tehokkaalla" logiikalla ja kunnianloukkauksin.
Näin.

Koska Sipilä EI ole kertonut julkisuuteen, ettei hyödy talonsa luovutuksesta rahallisesti, hän hyötyy siitä.
Sofistiikkaa tehokkaimmillaan. Aasilla on korvat, Pekalla on korvat, Pekka on siis aasi.
Koska Janitskin ei ole kertonut, ettei ole nainen - hän on nainen. Senhän sanoo jo nimen a päätekin Ilja. Selvä feminiini kyseessä :-)
-
Tätä MV skeidaa 700 000 ihmistä tuijottaa päivittäin, uskoen joka sanan. Jumalauta tämä kansa on idioottien keskittymä.
Mutta.
Sipilän kuvan alla on lähde. Janitski antaa uskoa, että kuvan varastamisen oikeuttaa sen kertominen, mistä se on varastettu. MV on kaupallinen "media", jonka on pyydettävä lupa halutessaan käyttää muualla näkemäänsä kuvaa tai tekstiä. Janitskin on ostettava kertajulkaisu tms muu julkaisuoikeus, sitä hän ei taatusti ole tehnyt, eikä IltaSanomat olisi antanut.
-
Kun minä käytän lehtien kuvia EI KAUPALLISESSA tarkoituksessa blogissani, toiminta on tarkasti laissa mainitun sitaattioikeuden puitteissa tapahtuvaa, samoin kuin taidearvostelut tms.

"Kuvasitaatti Mitä Vittua sivulta kuvajournalismin käytäntöjen kritiikkiä varten."


-
Seuraava VLOGGAUS käsittelee Journalistilehden numeroa  10 / 2015.
-
Jälleen tiedoksi, moderaattorini lukee kaikki kommentit ennen minua ja poistaa kaikki vihaviestit. Minulle voi kohdistaa ajatuksiaan vain mailiin jore.puusa [ät] kolumbus.fi

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Odotan suurella mielenkiinnolla ns.Journalisti lehteen liittyvää hmm mikä se oli..

Anonyymi kirjoitti...

Media.ylitarjontaa,josta jokaisen kannattaa olla erossa.kuvajournalismi.kuollut ajat sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Olen paha human being.koska i care.muistakin,kuin itsestani.