perjantai 18. syyskuuta 2015

Uusi Suomi suojelee rasistista MV lehteä / päivitys

Julkaistuani alla olevan tekstin UudenSuomen blogeissa, se poistettiin lähes välittömästi. US antaa sivuillaan tilaa niin rasisteille, kuin perusssuomalaisille, mutta poistaa heidän teksteihinsä kohdistuvan kritiikin välittömästi.
Kirjoitusoikeuteni poistettiin myös. Näin toimii suurpääoman ( Herlin) oikeistolainen kanava Suomessa - sallien kiihotuksen kansanryhmää kohtaa, mutta estäen sen kritiikin.
---------------------------

Tämä teksti oli tunnin US:n sivuilla niin perjantaiyönä, kuin aamullakin.

"Mitä vittua" rasistisivusto uhkaa minua jälleen yrittäen estää työntekoani lehtikuvaajana. Sivuston päätoimittajaksi on ilmoittautunut Ilja Janitskin ja hän on näinollen oikeudellisessa vastuussa myös kommenttipalstojensa teksteistä.
Tuoreessa Janitskinin kirjoittamassa kommentissa väitetään, että olen lääkehumalassa keravalaisessa baarissa juuri nyt. Samassa viestissä minua uhataan vettä turpaan, jos kuvaan rasistien mielenosoituksessa lauantaina.
-
Olen lähettänyt viesteistä kopiot sekä Suomen että Espanjan poliisille siltä varalta, että joku yrittää estää tai heikentää työskentelymahdollisuuksiani journalistina. Tässä teille esimerkki siitä mitä tapahtuu, kun rasistit saavat tämänkin verran valtaa. Ihmiset koetetaan uhkailla hiljaiseksi väkivallan uhalla.
-
Päivitys klo 14.40
Helsingin poliisi on juuri saanut viestini minuun kohdistuvista uhkauksista ja nähnyt tämän sivun kuvakaappauksen.Kun kävelin Peshawarista Pakistanista Afganistaniin ns vapautetuille alueille 1982, oli ensimmäinen näkyni seuraava, neuvostoliittolainen gunship ampui edessäni olevassa rotkossa raketteja kylään, jossa ihmiset juoksivat paniikissa edestakaisin.
Viereisissä pensaissa istui hiljaisia miehiä Kalasnikovit käsissä ja heidän jaloissaan oli juuri tapettuja vääräuskoisia rajanylittäjiä. Istuin lumeen ja otin kengän jalastani, sukan mukana irtosi iso pala kudosta kantapäästäni ja lumelle purskahti verta. Kengän sisäpohjan välissä oli 100 dollarin seteli, annoin sen tulkilleni, joka antoi sen lähimmälle kapinalliselle.
Hän katsoi minua ja sylkäisi kasvoihin. Sitten hän tuli taakseni ja potkaisi munuaisiin niin, että pyörin kameroiden kanssa paskaisella polulla. Jatkoimme matkaa ohi palavan kylän.
-
Nyt Suomesta paennut pikkurikollinen yrittää pelotella minut olemaan tekemättä työtäni journalistina ja lehtikuvaajana.
Hyvä Ilja Janitski, kun kaadoit Facebook sivuni kerrottuani, etten hyväksi kuvavarkauksiasi, menetin kymmenkunta asiakasta, kaikki kaverikontaktini ja hyvin alkaneen ja kymmeniä ihmisiä auttaneen kuvakritiikkiryhmäni. Minä en unohda sellaista.
Luuletko todella, että yli 15 vuotta sotia kaikkialla maailmassa kuvannut kuolemansairas ihminen piittaa 63 vuotiaana sinun uhkailustasi. Tule itse Barcelonasta ja uhkaile silmästä silmään. Olen lähes kuollut tarpeeksi monta kertaa sodan helvetissä, jotta piittaisin ihmisestä, joka aiheuttaa suurta surua ja ahdistusta kiusaamilleen.
Mitä ajattelet lapsista, joiden isiin kohdistunut solvaamisesi on tehnyt heidän koulustaan kiusaamishelvetin?
-
Ja jatkoa. Näin toimii Janitskin. Tämä Janitskinin tekemä feikki ilmestyi juuri Bloggeriin. Koetetaan kaikin tavoin tuhota ne, joilla on rohkeutta olla eri mieltä rasistien kanssa. Iljaa pitää kiittää siitä, että näin toimien hän itse todentaa ja alleviivaa minun ja monien muiden ihmisten kritiikkin rasistien toimintamenetelmistä.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://puusari.blogspot.fi


terv: Jore Puusari

Pekka Roponen kirjoitti...

Oikeastaan kyseessä on fanisivu, mutta eihän tekijä sitä ymmärrä.