torstai 15. lokakuuta 2015

Esihistoriallisen hirviön hakua (ja mitä sitten tuli saaliiksi)

PÄIVITYS...tuossa alla olevan videon häntään oli tullut jossain vaiheessa Youtubeen lähettämäni kaman leikkaamaton osa. En käsitä miten, jotenkin. Nyt video on leikattu uudestaan. SORRY.

Mitä tekemistä tällä videolla on kuvajournalismin kanssa? Ei niin mitään. 
-
Video kertoo pikkuruisen tarinan ( noin 4,5 min) mitä voi tehdä kun oma työ lehtikuvaajana on murentunut pieniksi ja lopuksi mahtuu yhteen filmipurkkiin ja sekin jää puolityhjäksi. (sarkasmivaroitus)
-

Minä en edelleenkään kuvaa luontokuvia, tosin annan kameran tehdä sitä joskus. Ainoa asia mitä elämältä enää toivon on saada lottovoitto ja sitten ostaa kaksi hyvää riistakameraa nykyisen leikkikalun tilalle.
Ulkomeren saarissa tapahtuu omituisia asioita ja tuiki tavallisiakin, kuten tällä videolla.
-
Eräällä alkukesän eläimettömällä yövideolla infrapunan valossa kuva-alan poikki koikkelehti omituinen vääristynyt hahmo, joka katsoi kameraan ja---hävisi in the thin air. Paikalla on ollut kalastajan talo, mutta siitä oli vain kivijalka jäljellä. Tuli omituinen olo, kun sitä ihmetteli.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla vene ja paatti ja auto.Ei mulla ole ,vaikka olen vielä työelämässä ns. lehtikuvaajana.palkka about päiväpostin jakajan tasoa.iltaa weekendiä yms. tehdään.en viitsi sanoo mitä käteen jää,mutta autot,veneet,kamerat yms. on myyty ajat sitten.

Jore Puusa kirjoitti...

Onhan mulla auto ja vene. Yhteisarvoltaan ehkä hm... 3000 €.