tiistai 3. marraskuuta 2015


16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kannattaisi tehdä vlogi erään iltapäivälehden kuvankäytöstä.Se on melkonen kaatis...

Anonyymi kirjoitti...

Tai aivan sama.Ihan sama.Noi bossit vetelee viimesetkin liksat journalismista itselleen ja sitten poistuuj ja ohi koko juttu.Ja orjat raataa-heh-ne idiootit jotka tuolla laahustaa.Siis ne jotka yyteistä selvisivät.Ikävä sanoa teille suuret pomot,mutta kaikki haluavat pois ja olette tuhonneet journalismin.Aivan täydellisesti.Jaatte ilmaseks paskaa ja kierrätätte sitä kuvitellen,että se kiinnostaa.Ensimmäiseksi teidät sieltä pitäs heittää helvettiin puolen miljoonan vuosituloillanne.Ette niitä ole ansainneet.

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelin OSTAA rautakangen,mutta en ostakkaan,kun tuolla joku jakaa niitä ILMASEKS,eikä jakaja ole osoitteet unohtava mamu(rispect to him),mutta rautakanki tuli ajallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Printtilehtien pelastus.Verkkosivujen nettitelkkari.Voi jeesus kristus ja pertti hemanus ja muut.Olkaa tyytyväisiä,että ette ole tätä näkemässä.Täydellistä tuhoa,sivistymättömyyttä,rahan ahneutta ja kansakunnan aivopesua idiotismiin.Julkkiksia,tuksu twerkkaa,kokkiohjelmia,voimisteluvideoita tiukkaperseeltä ja ja ja.Te ette pysyis tolpillanne jos tämä näkisitte.Total,aivan TOTAL.Sanat loppu.

Anonyymi kirjoitti...

Selvisitkö yyteistä sinä ns. journalisti vai tuliko potkut perseeseen.No mitäs nyt.Jos selvisit jatkat huoraamista hymyssä suin paskapalkalla(ja toki rauhottavien avulla) ja juokset kuin hullu sanoen give me the camera I can do anything.Vitut sä mitään osaa.Moniosaaja osaa jotain,mutta ei mitään kunnolla.Ja mitä sä fudut saanut teet.Muistelet ja dokaat ittes hengiltä,kun koko sun elämässä meni ohi.Ehkä sulla on perhe,mutta -voi ei-not mun kaikkitietävän nimeä enää lehdessä.No älä välitä.Ei sitä kukaan lue.

Jore Puusa kirjoitti...

No jopas :-) Enkä ole vielä saanut vlogia alkamaankaan vaan tuijotan lehtikasaa ja ihmettelen miten onnistun kritiikissä joutumatta raastupaan.

Anonyymi kirjoitti...

Aamulehdestä luulisi olevan helppo tehdä vlogi,koska se on maan eniten ulkosukilpailuissa palkittu sanomalehti.

Anonyymi kirjoitti...

Jos kiekkojoukkue ei menesty ,sieltä erotetaan valmentaja.Jos mediajoukkue ei menesty sieltä erotetaan kaikkensa antaneet puolustajat.Hyökkääjät on saaneet jo pelikiellon ja maalivahti paennut pukukoppiin ja valmentajan liksaa korotettu.Fair play.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin tuijotan lehtikasaa.Se on vaahteranlehtikasa.Aika hitaasti se maatuu,mutta maatuu kuitenkin ja lannoittaa maata ja sitten sieltä kasvaa uutta.Sanomalehtikasa ei juuri lannoita,vaan myrkyttää.Monin tavoin.Heart and soul and the nature.

Anonyymi kirjoitti...

Journalismi haluaa klikkauksia verkkosivuilleen.Otsikot on puuta heinää.Kunhan tulee klikkaus.Miettikää te suuret journalistit,mitä klikataan,kun niitä haluatte.No sehän on pornoa,jos ette palavereissanne sitä ole vielä tajunneet.Klik klik ja mitä pervompaa,niin veronican 23 miljoonaa ylittyy helposti.

Anonyymi kirjoitti...

Yritin katsella lehtikuvia lehdestä ,mutta en saanut niistä selvää.Niinkun ei 82-vuotias äitinikään,joka on tilannut lehteä 50 vuotta.Täytynee hankkia silmälasit.Jospa ne sitten olis edes skarppeja ja suht koht tunnistettavissa olevia hahmoja.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi vloggaat jostain homeisesta printtimediasta? Eihän sitä kukaan lue (paitsi sinä ja pari muuta vanhusta, jotka eivät vielä ole dementoituneet vanhainkotiin). Arvostele verkkojournalismia, se on tämän päivän todellista journalismia.

Jore Puusa kirjoitti...

Printti taustoittaa, joten minä ja pari muuta vanhusta olemme paremmin informoituja kuin miltei lukutaidoton nuoriso. Verkko"journalismiin" en koske pihdeilläkään, niin surkean laatuista se on Suomessa.
Parhaimmillaankin se on Aamulehden, "Kuka kuorsaa koviten"..tasoa, pahimmillaan "mitävittua" paskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt ollaan ytimessä.Verkkopaska tuhoaa viimeisimmänkin sivistyksen rippeen ja vie koko ns. journalismin ongelmajätelaitokselle.Sen verran minullakin on itsesuojeluvaistoa,etten niihin kajoa.Ja huom.olen vielä työelämässä oleva ns. journalisti.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö sinä todellisesta journalismista kirjoittava,mitä on verkkojournalismi.? Se on sitä että siellä päivystää(jos päivystää) yks töihin tarvittaessa tyyppi ja kattoo ampparin yms sivuja ja kopio ne ns. laatulehden verkkosivuille.Tätäkö haluat?

Anonyymi kirjoitti...

eiksun pitäny lopettaa