keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Jos...

…kus käy niin, että deletoidessaan kuvia puhelimeltaan, näkee viimehetkellä jotain outoa. Tai ei sitä näe, sen vaistoaa. Niinkuin hyvä kuvatoimittaja näkee enemmän kuvaajan kamasta kuin kuvaaja itse tai editoija näkee toimittajan jutturaakileen mahdollisuudet.
Me journalismin ammattilaiset sokeudumme, kun teemme ns. luovaa työtä aamusta iltaan. (suomentajan huomautus, "teimme aamusta iltaan"). Selittämättömät ovat herran tiet, khrm... siis rouvan.
-Tausta ovat Keravan kaupungin 200 000 tuhatta ;-) € maksaneet TAIDEPORTAAT. Keravalla osataan tehdä kaikki väärin. Mutta onko se kuvan pointti, mieti itse, minä en ainakaan käsitä koko juttua, enkä muista snäpshottia kuvatessa huomanneeni koko asiaa.. Tämä on kevennys ankaraan kuvajournalismin lapioimiseeni.

PÄIVITYS: ( hm..kun hra Räsänen saa osakseen virallisen Raamatussa säädetyn copulation kerran kuussa klo 22.05 lauantaina saunan jälkeen, onko kyseessä päivitys?)
Ihmetyksen aihehahan tässä on koira. Vaikka kuvassa sijaitsevat kaksi eri koiraani, on niistä sattunut kuvaan toisesta takapuoli ja toisesta vastaavasti etupuoli. Takapuolen kuvalle tarjoava koira kääntää ilmeisesti juuri ylävartalonsa vasemmalle 90 astetta tms. Kertakaikkiaan merkillistä.

Ei kommentteja: