keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Mitä pitäisi tehdä, jotta Suomi saataisiin nousemaan jaloilleen

Maamme on ollut rähmällään vuosikymmeniä, välillä olemme nousseet horjuen polvillemme, mutta nyt olemme taas lyötyinä maassa ja kurassa kurkkua myöten.
-
Suomea ei nosteta jaloilleen organisoimalla päättävä eliitti toimintatapoineen uusiksi ja ottamalla lisää velkaa. Me tarvitsemme kansan, ihmisten uudelleenohjelmoinnin ja eliitin nöyryyttä.
Muutokseen on keinoja, joista osa alkaa toimia heti ja  osa sukupolven päästä. Mutta otetaanko ne keinot koskaan käyttöön, pahoin pelkään - että ei. Kukaan ei todella halua muutosta, ei edes eliitti. Muutos on vaarallinen koska oma status väistämättä horjuu.
-
Annan seuraavassa oman surkean panokseni talkoisiin ja perustan tekstin vuosikymmeniä jatkuneeseen yhteiskuntamme syväluotaukseen lehtikuvaajana.
1. Jokaisen -- millä tahansa-- johtavalla ja päättävällä tasolla olevan henkilön on tutustuttava Suomi 24 sivuston keskusteluihin huolella ja osallistuttava niihin kuukauden ajan kirjoittaen kommentteja ja aloittaen threadeja. Tuo fasismia, rasismia ja vihaa kylvävä somejärjestelmä sisältää kaiken sen pahan mitä Suomi merkitsee itselleen. Se on tunnettava suomalaisuuden ytimenä.
2. Suomen suurin ongelma, johon maamme myös tuhoutuu, on itseluottamuksen puutteesta johtuva kalvava kateus, joka tuhoaa kaiken innovatiivisuuden ja hyvän. Itseluottamuksen nostaminen pitää aloittaa aivan pienestä lapsesta ja perustaa järjestelmä, jota taas johtaa VAIN lapsipsykologeista ym. koottu neuvosto, jonka toiminta on 100% läpinäkyvää. Se laatii päiväkodeista koteihin saaka ulottuvan ja koko yhteiskunnan läpäisevän järjestelmän, jossa lapset kehutaan puhki ja heidän itsetuntonsa ja luottamuksensa omaan osaamiseensa rakennetaan vahvaksi. Vanhempien ei anneta tuhota tuota työtä kodeissa.
3. Yhteiskunta kokonaisuudessaan muutetaan läpinäkyväksi, läpinäkyvyyden ulkopuolelle jäävat vain ehdottoman salainen osa poliisin ja puollustvoimien ja ulkoministeriön alueista. Tiedon kulku on reaaliaikaista verkossa, virheet ja hyvät teot tulevat koko kansan tietoon reaaliajassa ja kansa voi osallistua jollain tasolla johtamiseen.
4. Perustetaan totuuskomissio joka alkaa eteläafrikan mallin mukaan perata maatamme vuodesta 1917 alkaen, keskittyen erityisesti vaikeisiin vuosiin ja ikäviin tapahtumiin. Komissio ei jätä kiveäkään kääntämättä. Sen toimista tiedotetaan myös reaaliajassa.
5. Jokainen turha virkamies erotetaan tai siirretään tuottavaan työhön, näin saatuja voimavaroja siirretään poliisin ja sosiaaliviranomaisten ja terveydenhuollon virkoihin. Turhia virkoja löytyy kymmeniä tuhansia, niissä henkilöt saavat korkeaa palkkaa tekemättä yhtään mitään.Virkojen turhuudesta päättää viisasten neuvosto, jonka kokoaminen tehdään kansalaisvalvonnassa. Se neuvosto toimii eduskunnan rinnalla elimenä, jolla on veto-oikeus, neuvostoa ei koota poliittisesti vaan muilla metodein. Sen kooste on ikäryhmäsidonnainen, se ei pidä sisällään ainuttakaan alle 65 vuotiasta, elämänkokemus ratkaisee. Neuvosto kootaan konservatiivisuuden torjumiseksi erityisprosesseilla koko maasta ja sen jäsenien pitää olla sitoutumattomia ja ns. hyviä ihmisiä, jos heitä vielä löytyy Suomesta. Kaikki mitä "viisaiden neuvosto" tekee on 100% läpinäkyvää. Mitään poliittisia virkanimityksiä ei enää sallita.
6. Koko lupa, terveydenhoito ja kaavakeorganisaatio äänestysjärjestelmineen ym siirretään verkkoon yhden järjestelmän alle, sen tekeminen hoidetaan nuorten hakkereiden voimin ja käyttöliittymä testataan vanhuksilla.
7. Kirkko ja valtio erotetaan täysin. Ne jotka haluavat tulla haudatuksi kirkkomaalle, liittyvät kirkkoon, jolloin voivat osallistua myös seremoniallisiin häihin ym. Uskonnoista vapaille valtio rakentaa keskitettyjä "vapaiden hautuumaita" joilla krematorio.
Lapsille saa kertoa uskonnosta ja jumalasta vasta 18 vuotiaana. Eutanasia sallitaan, mutta lääkäri saa kieltäytyä siitä ja abortin teosta. Kirkko toimii jäsentensä rahoituksella ja vapaat maksavat veronsa valtiolle. Kouluissa ei saa opettaa tunnustuksellista uskontoa missään muodossa, uskonto siirty osaksi historian opetusta. Kirkko velvoitetaan korvaamaan vuosikymmenten aikana aiheuttamansa vahingot esim naisten seksuaalinautinnon synnillistämisestä koituneet traumat. 

8. Viranomaisten ohjailuvaateita lopetaaan hiljalleen, karsitaan järjettömät kiellot. Kun itsetunto-ongelmat poistuvat ja ihmisillä on töitä ja mielenterveys paranee, alkaa alkoholinkäyttö vähetä. Kun hasis vapautetaan USA:n malliin vähenee rikollisuus ja krapula ei vie työaikaa. Päihteiden käyttö johtuu toivottomuudesta, jonka nykyinen pakkoyhteiskunta saa aikaan. Pönttö on pakko saada sekaisin, jotta kestää päivästä toiseen tämän maailman räsäsiä.9. Suomi vuokraa käytävän Viipuriin ja vuokraa itseasiassa koko kaupungin ja ryhtyy voimakkaaseen alueen elvyttämiseen joukkorahoitusmallilla, Viipurista tehdään Suomen Hongkong ja teknopolis, joka vetää mukaansa Venäjän länsialueita ja samalla kiinteä yhetistyö tuo niin suuria synergiaetuja, että Venäjän uhka poistuu. Venäjän uhka on vain tietämättömyyttä, eikä poistu natolla tms.
Tiedämme 1939 seurauksena, ettei avuksemme tulla, silloinen nato eli kansainliitto vain erotti Neuvostoliiton rangaistuksena Suomen kimppuun käymisestä.. Naton tulo Suomen avuksi karjalan rajalle käynnistää ydinsodan pahimmassa skenariossa.
Meidän on pakko hyväksyä geopoliittinen fakta, että olemme valtavan suurvallan naapuri, siinä auttaa karttaprojektion uusiminen koulukarttoihin, näytetään Suomi Moskovan projektiosta lilliputtina valtavan Venäjän kupeessa.
Toisaalta Kääriäisen mullanvienti Kremliin pitää kokea maanpetokseksi, meillä pitää olla samaan aikaan itsetuntoa olla oma itsemme ja toisaalta ymmärrys neuvotella ja tehdä kompromissejä. Natoon liittyminen tuhoaa Suomen.
10.Kokeellisesti yhden vuoden ajaksi 5000 euron palkka- ja eläkekatto. Kaikki ylijäävä kohdennetaan valtiontalouden tasapainotukseen. Myös tätä tasapainotusta valvoo eduskunnan lisäksi viisaten joukko. Koko ylijäävä osuus on täysin läpinäkyvä ja jokaisen netistä seurattavissa.. pankit antavat helpotuksia ja huomioivat vuoden ajan pienenvän katteensa helpotuksin asiakkaille.11. Verottajan on ymmärrettävä, ettei se ole rankaiseva viranomainen, verottaja ei saa tuhota ihmisiä ja aikaansaada itsemurhia. Verotuksesta on tultava läpinäkyvää ja heikoiten juristi- ja suunnitteluapua saaneita on autettava. 12. Sovittelun ja alioikeuden väliin on saatava nopeita ratkaisuja tekevä perheoikeuden ja rauhantuomarijärjestelmän tyyppinen elin, johon ihmiset voivat luottaa, nyt jokainen alhaisen tulotason ihminen tietää, ettei oikeuslaitos ole häntä varten. Sellainen saa aikaan suurta tukahdutettua vihaa, joka ei ruoki innovatiivisuutta, oikeuslaitoksen korrupio ja piittaamattomuus köyhistä on loputtava ja kaiken on tultava läpinäkyväksi. Pitää voida esim hakea järjestelmistä, miten joku tuomari on tuominnut tietyn tulorajan alle jääneitä jne.13. Viranomaisten on luovuttava kapulakielestään, vaikkapa dispon uhalla. Kieli on muutettava sellaiseksi, ettei viranomainen voi kätkeä sen monimutkaisuuden taakse huonoja päätöksiään, kuten nyt enimmäkseen tapahtuu. Kansalaisten on voitava valvoa viranomaisten päätöksiä ja niiden suhteen pitää voida valittaa nopeammin. Säännöllisesti rikkeitä tekevä tai rasistinen viranomainen pitää voida erottaa samantien, viranomaisen työtä ei saa suojata, kun ei muidenkaan töitä suojata.14. Eduskunnan paikkaluku on laskettava 100:n ja vaalijärjestelmä on uusittava oikeudenmukaiseksi. Parlamentin suhteen pitää tehdä seuraavia uudistuksia:

14a) Aloiteoikeus poistuu, nyt kansanedustajat jättävät sellaisia aloitteita arkistoon, joiden perusteella heidät valitaan, mutta joita ei koskaan toteuteta.
14b) Perustuslain "kaikki ovat lain edessä tasa-arvoisia" pitää muuttaa muotoon, joka on todellinen ohjenuora, nyt se ei pidä paikkaansa ja juuri tässä kohdin lamataan ihmisten kykyä uudistua ja tehdä muutoksia, kun järjestelmä heidät tuhoaa.
14c) Pitkään ihmisten elämää hankaloittaneet lait pitää uudistaa, sukupuoliseen suuntautmiseen ja avioliittoon liittyvät lait pitää saattaa tälle vuosisadalle, eikä kirkko saa enää puuttua mitenkään ihmisiä koskevaan lainsäädäntään esim homopariasiassa. Kansanedustajat pakotetaan käsittämään, ettei heillä ole oikeutta rajoittaa kansalaisten itsemääräämisoikeutta. Näin saadaan itsemurhien määrää alas.
14d) Eutanasia pitää saattaa voimaan heti.

15. Työttömien pitää osallistua vastikkeelliseen toimintaan nimenomaan mielenterveyssyistä, etteivät he lamaannu. Jo puoli vuotta työttömyyttä tuhoaa aktiviteetin.Vaikeasti työllistyville joilla on ammatti, perustetaan rinnakkaistyötä, jossa he saavat työttömyyskorvauksen ja pitävät yllä työkykyään jonkun vakituisesti palkatun henkilön työparina.Tuottavuus kasvaa ja työnantaja velvoitetaan pitämään henkilö työssä esim kaksi kuukautta, ellei hän ole häiriöksi.

16. Täysin hyödyttämät koulutukset on lopetettava tai niiltä pitää lopettaa valtiontuki, nuorille ei oppilaitoksen säilymisen takia saa antaa väärää luuloa alalla työllistymisen suhteen.
Työttömyyden kääntyessä toivottomuudeksi 

ja vanhuuden ennustaessa kuolemaani 

dysleksiani pahenee ja pahenee, 

älä anna sen häiritä. Kiitos.


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harvinaisen älykästä tekstiä lehtikuvaajalta.Niitä kun pidetään tunnetusti lähes idiootteina.Ilmankos eivät ole kommentoineet.Ovat sanattomia,kun eivät ymmärrä.Kulttuuria tässä maassa ja sitä media yrittää tuhota parhaansa mukaan ,kun luulevat että kaikkia kiinnostaa sama paska.Tämähän on aivopesua koko touhu.Mutta etsivä löytää.

Anonyymi kirjoitti...

Eikä täällä vanhuksista huolehdita.Ne sidotaan sänkyyn ,jotta kuolevat nopeammin ja telkkari päälle ja tositeeveetä kaaliin rauhottavien lisäksi niin lähtö tulee vielä nopeammin

Anonyymi kirjoitti...

Journalismin suurimpia hittejä ovat tulipalot onnettomuuksien julkkisjuorujen ja tissien jälkeen.Siis tulipalot.Onko pyromania uusi kansantauti.Tykkään kyllä kattella tulta takassa,mutta en palavaa taloa.Ollanko me täysin tyhmiä.Ollaan.Kiitos siitä media.

Anonyymi kirjoitti...

Jaksaako tätä kukaan.Paskaa tulee joka tuutista niin että kohta oksennan.Kattokaa nyt tota.Kansanedustajat heittelee seksiviestejä ja lola eroaa ja matti jakaa ämpäreitä kun seiska uudistuu.Jos jossain vielä on järkeä ,niin täällä sitä ei ole ollut vuosikausiin.Ei ihme että serotoniinia kansa kiskoo.Ja sitäkin sen takia että lääkefirmat lahjoo lääkäreitä tolla lumelääkkeellä.

Anonyymi kirjoitti...

Journalismin tulevaisuus on porno sosiaalista pornoahan tama on ollut jo kauan ja vailla sivistystysta termi jota mediapomot eivat tunne siis sivistys

Anonyymi kirjoitti...

92 vuotias vanhus.Olkoon nimeltään vaikka Varma Kosto sai luodin päähänsä puolustaessaan maata.Luoti tuli silmästä sisään,sokeutti toisen silmän,ruhjoi nenän ja limakalvot jne ja tuli ulos poskesta.Toisesta silmästä näköä jäljellä 15 pros.Tästä ja siitä että Suomi on olemassa mm hänen ansiostaan, hän saa valtiolta 3e 88senttiä päivässä.Korvausta korotettiin tänä vuonna.

Anonyymi kirjoitti...

Kävin kuvauskeikoilla vankiloissa aika usein.Parempaa ruokaa,mihin itsellä oli varaa.Kuntosalit,lääkärit,oma pikku yksiö,pleikkarit,telkkarit ja jopa oma velkaneuvoja jne.Eikä maksa mitään.Sitten kävin keikalla vanhusten mielisairaalassa.Käveltiin aiemmin sikalana tai navettana toimineen iso huoneen läpi. Kuvata ei tietenkään saanut.Aika hurjaa oli ulvonta yms.kun heitä siellä paskat vaipoissa makasi kymmeniä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja jyräähän yksi mediajätti jo deittisivustollaan,kun kontakti muihin on loppu.

Anonyymi kirjoitti...

Oli yks maahanmuuttaja.Ahkera ja iloinen,kun pääsi Suomeen.Perusti pizzerian.Klo 9 tukkuun ja noin klo 23 kotiin.Pitkiä päiviä 7 viikossa monta vuotta.Ja teki taatusti kaupungin parhaat pizzat.Mutta teki yhden virheen.Antoi raha asiansa yms hoidettavaksi suomalaiselle ns. tilitoimistolle,joka vei häneltä lopulta lähes kaiken.Ei ole enää pizzeriaa.Nyt tämä uskomattoman hieno mies istuu kaljakuppiloissa ,siis sillon kun happy hour,ja tod.näk.itkee, kun ei ole varaa lähteä synnyinmaahan vanhempia tapaamaan.Äitinsä kun halvaantui.