torstai 21. toukokuuta 2015

Toimille ihan avoin kirje.

Hei vaan Toimi.
Jäit kiinni eroottissävyisten tekstiviestien kirjoittelusta. Kirjoittaminenhan ei ollut se paha asia, vaan kiinnijääminen, sillä jokseenkin jokainen ikäisesi poliitikko kokeilee loppuun saakka vallasta juopuneiden naisten haluja. Osa jää kiinni, kuten Ike Kanerva ja sinä - mutta suurin osa osaa hoitaa rahalla mokansa.
-
Sinut Toimi ja minut liittää yhteen lukuisten sinusta kuvaamieni haastatteluiden lisäksi eräs ihan oikea asia. Kun olit Eskon hallituksessa, Hyvinkään suunnassa paleltui hengiltä metsään nuorukainen. Väitettiin, että hänen viereltään löydettiin salmiakkikossupullo...tyhjänä. Kaverit olivat jättäneet urheilijanuorukaisen umpitunnelissa pakkaseen harhailemaan.
Sinne jäi, kun alkoi raukaista.
-


Sait siitä mahdollisuuden ajaa nimenomaan salmarin kieltoa, joka astuikin voimaan suurena karkkiviinacasena.. Miten minä liityn tähän? Ennen pojan kuolemaa Alko tilasi minulta kuvan salmiakkikossujulisteeseen. Ehdin tehdä yhden luonnoskuvan ja piirrellä hiukan, kun kieltosi pamahti päälle. Lupaava mahdollisuus kuvata Alkolle materiaalia jäi siihen paikkaan.

Tässä yksi esisarjan luonnos:


Taisin siitä sinulle eduskunnan kuppilassa sanoakin, mutta ethän sinä juomasta piitannut senparemmin kuin metsään kuollestakaan. Poliitikkojen tapaan haistoit mahdollisuuden ajaa omaa asiaasi, niin tekevät kaikki. Sellaista sanotaan siltarumpupolitiikaksi.
-
Sensijaan, että raakkuisin korppikotkalauman päällimmäisenä ähäkuttia, minun käykin sinua sääliksi. Suurin osa miespoliitikoista on vähintään sosiopaatteja. Vallanhimo ja paljas himo sokaisee. Ja kun ikää tulee -- jää enää himo, koska valtakaan ei ole mitään, vain erektio on.
-
Tunnistan itsestäni samoja asioita. En menisi kirjoittamaan rintojen välisestä vaosta yhtään mitään, mutta minä sanoisin sen katsoen silmiin. Seksi kiinnostaa edelleen ja samoin kuin sinua, seksiin liittyvä valta. Tämän ikäiseltä toki seksi on loppu masennuksen ja sen rajun lääkityksen myötä, mutta jos sinulla libido antaa myöten, ymmärrän viimeiset kouristukset. Hirtetty mies saa ejekulaation luonnon viimeisenä yrityksenä jatkaa sukua.
-
Älä sure Toimi, kukaan ei muista tätä parin vuoden päästä, ei muista kenenkään muidenkaan törmäilyitä. Rasistipuolueesi hallitusneuvotteluissa näkee tuttua naamaa jatkuvasti. Perussuomalaisten työmies Matti Putkonenhan se siellä liihottaa ja hänellä on sentään raiskaustuomio päällä, nimittäin toimiessaan Maaseututyöväen liiton puheenjohtajana Putkonen tuomittiin raiskauksesta kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja 10 000 markan korvauksiin. 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tarpeellista tietoa tämäkin ja se että Pia värjäsi Matti Nykäsen hiukset ja että lottoamassa kannattaa käydä Lumijoella kuten kertoo eräs suuri ns. tiedonvälittäjä etusivullaan tänään.Mutta kertoo ne jotain kiinnostavaakin.Jo 2 vuotiailta poistetaan hampaita kun heille syötetään liikaa sokeroituja ruokia.Sokerihumalasta sitten oikeaan humalaan ,kun isi ja äitikin sitä kaljaa litkii.

Anonyymi kirjoitti...

Lähetin eilen naapurin emännälle seksiviestin ja tänään kävin lääkäriltä pyytämässä slomaa.En saanut.Se siitä tasa arvosta.Yleisönosastokirjoitus lehdessä.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdessä ns. iltapäivälehdessä, niin aamullahan ne ilmestyy, hyvä kolumni aiheesta.Melkein yhtä hyvä kuin tämä jore.

Anonyymi kirjoitti...

Toimin tärisevät kädet olisi ollut se kuva,kun palasi.No sen olisi voinut toteuttaa kesuri,kun omat kädetkin jännityksestä ja siitä ettei syömään kerinnyt tärisivät.Neljä tärisevää kättä.Tulos olisi ollut epäterävä handukuva.Ja uutta ilmaisua.Ei stillejä tarvita.Sekundatelkkaria netissä kohta koko journalismi.