lauantai 11. heinäkuuta 2015

LIITY. !!!! NYT.

Oletko PRO?
Oletko ammattilehtikuvaaja?
Laskutatko kuvaustyösi freenä tai saatko palkkaa lehtikuvaamisesta?
Oletko kyllästynyt siihen, miten SJL ja SLK jättävät asiasi hoitamatta?
Oletko eronnut SJL:stä tai SLK:sta?

Liity Suomen Kuvajournalistit facebookryhmään
https://www.facebook.com/groups/1737566503136421/

Emme ole Suomen Lehtikuvaajat Ry, emmekä heidän uuden nimensä mukainen Kuvajournalistit FB ryhmä.
Toisin kuin entinen Suomen Lehtikuvaajat RY korruptoituneine zappaklubeineen, me tuemme vapaata journalismia, keskustelun merkitystä, yksilön tärkeyttä vapaan mielipiteen ilmaisijana, vanhanaikaista upeaa still-lehtikuvaa, joka tukee juttua. Tuemme ja tuotamme kuvaa, joka naulaa katsojan lukemaan ja katsomaan.

Me emme kuvaa suoralla salamalla pönötysskeidaa, me emme ole videohuoria. Me emme vaienna keskustelua tai tuhoa kollegoitten työmahdollisuuksia, me arvioimme alan ihmisiä vain töiden perusteella, emme heidän peukutusmääriensä perusteella tai ulkomuodon mukaan. Me jaamme tietoa samanmielisille kollegoille, me tuemme nuoria lahjakkaita kuvaajia. Tule mukaan, muutetaan maamme käytännöt.
-
...ja muista kuvajournalisti 2015 kilpailu. 2014 kilpailun voitti Jussi Helttunen. Kokoa faksimilekamaa töistäsi.
Reproa koko juttu otsikoineen, vaadi jatkossa hyvää taittoa, huolehdi krediitit kuviisi, ole mukana juttujen ideoinnissa.

-
PÄIVITYS 12.7.
Pääset ryhmään VAIN, jos olet ihan oikea ammattilehtikuvaaja tai eläkkeellä tai työtön kujo.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jopa on hieno idea ja jo on aikakin. slk ryn jäsen en halua olla,vaikka työnantaja maksaisi jäsenmaksun.tätä pitää nyt mainostaa kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

Joo hieno idea,mutta valitettavasti harva lehtikuvaaja enää edes haluaa keskustella kuvajournalismista.Ainakin kokeneet ovat niin uupuneita ja lannistettuja,että on viisainta olla hiljaa.Muutama vanha on vapaaehtoisesti poistunut alalta,mutta ei niitäkään kiinnosta kujo lainkaan.No nuoret kyllä puhuu ja puhua pitääkin ja selittää kuvia,kun ei niiden hienoutta perinteistä kujoa arvostava lkuvaaja juurikaan tajua.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Hei, nyt on ilmeinen sekaantumisen vaara. Aiemmin Suomen Lehtikuvaajat ry -nimellä toiminut yhdistys on nykyään Suomen kuvajournalistit ja heillä Kuvajournalistit-FB sivu. Kannattaisiko ryhmälle miettiä toinen nimi? Muuten sekaannuksen vaara on ilmeinen...

Jore Puusa kirjoitti...

Otin Suomen Kuvajournalistit FB ryhmän nimen ENNENKUIN SLK enkä tiennyt, että he todella vaihtavat nimensä.. He voivat vaihtaa, minä en. Oma vikansa etteivät ottaneet ajoissa ryhmää haluamallaan nimellä. Eikä SLK:lla ole mitään tekemistä kuvajournalismin kanssa mutta sillä joukolla jonka kokoan tulee olemaan. Ei SLK:n kilpailukaan ole kuvajournalismikilpailu, minun kilpailuni faksimileineen on....