lauantai 19. syyskuuta 2015

Näin toimivat Ilja Janitskin ja rasistit / nettikiusaus.


Jo toisen kerran 48 tunnin aikana Janitskin tekee minusta feikkiblogin.
Edellisen feikin poisti Bloggerin ylläpito 18 tunnissa. Janitskin, jonka kirjoitustyyli näkyy selvästi tässä ja on identtinen MV sivun kirjoitusten kanssa, teki uuden solvausblogin samantien.
Viha ja kateus lehtityötä tekeviä kohtaan johtaa tähän. Jos olisin vielä vakituisessa työssä, tällaiset saattaisivat vaikuttaa tuhoisesti elinkeinooni.
-
Janitskinin tekemä nettikiusaus on tyypillistä, samanlaista saavat kokeakseen useat poliitikot ja julkkikset päivittäin. Rasistit ja fasistit ilmiantavat netissä heidän FB tilejään jolloin ne sulkeutuvat ( omaani - Janitskinin tuhoamaa - en ole vieläkään saanut auki)  Ääriryhmät tuottavat --heitä vastustavista--  valheellista materiaalia verkkoon. 

Onneksi minulla ei ole pieniä lapsia, koska tiedän tapauksen - jossa Janitskin on pilannut lapsen elämän saattaessaan heidän ---lausunnon antaneen--- virkamiesisänsä solvauksen kohteeksi ja samalla tehdessään lapset julmasti koulukiusatuiksi. 
janitskin myös ottanut netistä tuntemani pienen tytön kuvan lapsiprostituutiojuttuun ja pilannut tuttuni lapsen elämän ainakin toistaiseksi, huorittelua koulussa.
-
Feikkiblogiin Janitskin on varastanut kuvani Uuden Suomen profiilistani, hänellä on harhaluulo, että ilmoittamalla lähteen, hän voi ottaa ilman lupaa netistä mitä haluaa.Varoitus: Jos olet ns hyvä ihminen ja sinun tulee helposti paha olo, älä menen näiden ihmisten sivuille, äläkä kirjoita sinne mitään arvostelevaa.
He eivät muuta ajattelutapaansa, mutta sinä joudut samalla tavalla nettikiusatuksi kuten minä. Koska olen sotakuvaaja ja koko työelämäni ollut tekemisissa rikollisten ja sairaiden ihmisten kanssa, selviän tällaisesta paremmin.
Seurauksena rasistien kritisoimiselle, he ilmiantavat facebook sivusi ja menetät kaikki kontaktisi. Näin kävi minulle, minulta tuhoutui koko asiakaskontaktipinta, jonka kautta sain muutamia kuvauksia eläkkeelläkin ja kovaa työtä vaatinut "Kuvista sanoin" kritiikkiryhmä.
Annan siis neuvon, pysy näistä erossa, koska he eivät kritiikkiä tai keskustelunavauksia kestä ja voivat kirjoittaa niin rajuja solvauksia, että herkkä ihminen menettää tasapainonsa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Asiaa.Älä mene näille sivuille.En todellakaan.En mene edes laatulehtien sivuille.En halua,enkä edes pysty katselemaan ns. videojournalismia yms. sivistävää aineistoa.Kukahan haluaa...